banner94

OTOBÜS İŞLETMESİ YAZIHANEMİZ KAPANMAYACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılcahamam Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Osman Sungur ;

OTOBÜS İŞLETMESİ YAZIHANEMİZ KAPANMAYACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılcahamam Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Osman Sungur ;

29 Mart 2013 Cuma 19:19
2823 Okunma
OTOBÜS İŞLETMESİ YAZIHANEMİZ KAPANMAYACAK

Kızılcahamam Belediyesi Özle Halk Otobüsleri UKOME kararını açıkladı.

Atatürk Kültür Merkezi Yazıhanesinden yolcularını etlik garajlarına taşıyacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılcahamam Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Osman Sungur ;

“ Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kararıyla Ankara Kızılcahamam arası taşımacılık yapan Kızılcahamam Belediyesi Özel Halk otobüslerimizin durağı olan Kültür yazıhanemizden direk yolcu alamayacağız, çünkü yasanın koymuş olduğu güzergahlara uymadığımız taktirde, Ankara Zabıtası ve trafik polisleri tarafından firmamıza yasa gereği cezalar kesiliyor. Konuyla ilgili yerel basında Kültür yazıhanesinin kapatılacağı ile ilgili çıkan haberler oldu, konuyu yanlış aksettirmemek için, bu açıklamayı yapma gereği duyduk, Kültür Yazıhanemiz kapanmayacak ve yine sürekli açık kalacak, vatandaşlarımız bekleyebilecek, eşyalarını bırakabileceklerdir. Bizler bu karar sonucunda, esnaflarımız cezayı müeyyideye maruz kalmamaları için ve en önemlisi ise vatandaşlarımız mağdur olmamaları için Ankara Kültür Yazıhanesinde bekleyen yolcularımızı Kızılcahamam’dan gelen araçlarımızla Etlik Garajlarına taşıyacağız. Buradan saati gelen aracımız Etlik garajlarımızdan çıkarak buradan UKOME tarafından belirlenen istikamet, İskitler caddesi üzerinden Ankamal Metro durağının önünden olacak, vatandaşlarımızı İskitler caddesi üzerinde ve Ankamal AVM metro durağından alabileceğiz. Devamında İstanbul yolu üzerinden eskisi gibi vatandaşlarımızı ilçemize taşımaya devam edeceğiz, bu yol mesafesinde araçlarımız seri hareket edebilecekler ve zamanımız 15 dakika daha kısalacak” dedi.

Kooperatif Başkanı Sunkur; Kızılcahamam Belediyesi Özel Halk Otobüslerine verilen UKOME kararını da bire bir olarak yayınlanmasını istedi.






Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26