banner94

FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLADI

Süper ligin ikinci yarısı tam bir fırtına niteliğinde başladı….Takımlar, daha ligin ilk haftasında puan yarışının ne kadar zor olacağını herkese gösterdi.

BAŞAKŞEHİR’in Arda ile ne kadar iyi olduğu,BEŞİKTAŞ Pepe ve Cenk olmadan da maç kazanabileceğini,FENERBAHÇE Fernandau ile maç kazanabileceğini,TRABZON da Burak’ın büyük önemi,GALATASARAY üç önemli eksiğine rağmen neler yapacağını kanıtladı.Ligin üstü ne kadar heyacanlıysa altıda bi o kadar ateş içinde olacak gibi gözüküyor.Oynanan maçlara az da olsa değineceğim…………

FENERBAHÇE’DEN UZATMADA ALTIN GOL

FENERBAHÇE      2--------------------GÖZTEPE      1

Ligin ilk yarısının flaş takımı GÖZTEPE yi ağırlayan FENERBAHÇE,  ligin ilk maçında; evinde oynadığı  maçta hem maçı, hem de FERNANDAU’yu kazandı.Fenerbahçe’nin en büyük kazancı bu oldu.Bakalım bu kazanç ligi bitirmeye yetecekmi?    2-1……..

TRABZON’UN BURAK YILMAZ’I VAR

Ligde kötü günler geçiren KONYASPOR,TRABZONSPOR ‘la karşılaştı.Trabzonspor 1/0 geriye düşsede Burak’ın gayretleriyle 2 gol buldu ,tam maç bu sonuçla bitecek derken 90.dakikada yediği frikik goluyle maçı 2-2 tamamladı.Maça Burak Yılmaz’ın golleri , verilen ve verilmeyen penaltılar maçın önüne geçtİ…..

BAŞAKŞEHİR VE BEŞİKTAŞ ‘TA KAZANDI.

Başakşehir Arda’yı alarak gücüne güç kattı.Bursa deplasmanınında çok kolay kazandı.Gücünün ne olduğunu gösterdi.Arda uzun yıllar sonra, süper lig de golle tanıştı.Beşiktaş eski gücünde olmayan ANTALYASPOR ‘u deplasmanda Querazma’ın ve Taliska’nın süper uyumuyla 2/1 kazanmasını bildi.Bakalım CENK’siz nasıl bir sezon geçirerecek bakalım….

GALATASARAY KAYSERİ’Yİ AVLADI…………   EREN’İN VARSA DERDİN YOK   1-----3

Üç önemli eksiğine rağmen devre arasını ne kadar iyi değerlendirdiği belli olan Galatasaray Gomis ve Maicon un yokluğunda Eren Derdiyok ve Rodrigez ile gülmesini bildi. 1-3 ..Fatih Terim’inde dokunuşlarıyla maçı kazanmasını bilen GALATASARAY yeni yönetimiyle neler yapacak göreceğiz………………..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner83

banner26