banner94

EKMEĞİNİ ÇÖPTEN ÇIKARTACAK

Kızılcahamam Belediyesi bir ilki gerçekleştirip 1 bayan sokak temizliği yapmak üzere temizlik elemanına görev verdi.

EKMEĞİNİ ÇÖPTEN ÇIKARTACAK

Kızılcahamam Belediyesi bir ilki gerçekleştirip 1 bayan sokak temizliği yapmak üzere temizlik elemanına görev verdi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
06 Ağustos 2014 Çarşamba 18:29
3029 Okunma
EKMEĞİNİ ÇÖPTEN ÇIKARTACAK
Kızılcahamam  Belediyesi bir ilki gerçekleştirip 1 bayan sokak temizliği yapmak üzere temizlik elemanına görev verdi.

Kızılcahamam Belediyesi tarihi ve turistik ilçe olan Kızılcahamam’da en çok misafirin uğrak yeri olan Büyük Kaplıca bölgesinin temizliği için bir bay temizlik görevlisini işe başlattı.

3 k temizlik şirketi tarafından yapılan İlçe temizliğinde gençlerin çalıştırılması daha temiz bir ilçe olması yönünde başarılı bir yöntem olarak görülürken turistlik ilçenin bir bayan temizlikçisi olması bölgede gelen turistlerin ilçe temizliğine önem verildiği gözlenmekte.

Kızılcahamam belediyesinde temizlik iççisi olarak işe başlayan Melike Kerem işini severek yaptığını, bir bayanın çalışma azmini gösterek ekmeğimi çöpten çıkaracağım diyerek Temizliğin İmandan geldiğini dile getirdi. Bayan Kerem; Temizlik işlerine başlamasında emeği geçenlere ve belediye başkanı Muhittin Güney’e  de teşekkür etti.















Son Güncelleme: 08.08.2014 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2014-08-07 22:36:13

başak otelde kalmaktayım. otelin etrafına belediyenin temizlik görevlisi arkadaşlar uğramıyor mu.her taraf atık pet şişe kağıt dolu.

banner89

banner83

banner26