banner94

KIZILCAHAMAM'IN HER YERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Belediyemiz, koronavirüsle mücadele kapsamında; ilçemizde bulunan okullar,

KIZILCAHAMAM'IN HER YERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Belediyemiz, koronavirüsle mücadele kapsamında; ilçemizde bulunan okullar,

uğur demirbaş
uğur demirbaş
08 Nisan 2020 Çarşamba 09:56
329 Okunma
KIZILCAHAMAM'IN HER YERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Başkan Acar: Toplu Alanlar Her Gün Dezenfekte Ediliyor

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Belediyemiz, koronavirüsle mücadele kapsamında; ilçemizde bulunan okullar, İbadethaneler, sağlık ocağı, çocuk oyun parkları başta olmak üzere toplamda şu ana kadar 1280 defa dezenfekte çalışması yürüttü. Vatandaşın zorunlu olarak toplu halde bulundukları noktalar ise hemen her gün dezenfekte edilmeye devam ediyor” dedi.

Koronavirüse Karşı Sıkı Önlem

Kızılcahamam Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü dezenfekte çalışmalarıyla koronavirüse karşı sıkı önlemler almaya devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri; Okul, cami, mescit, Kur`an kursları, sağlık ocağı, muhtarlık binası, hastane, halk eğitim merkezi, öğrenci yurtları, emniyet müdürlüğü, Belediye Hizmet Binası, Kaymakamlık Binası, taksi, otobüs, durak, çocuk oyun alanı gibi alanlarda şu ana kadar 1280 kez dezenfekte çalışması yürüttü.  

“Salgın Bitene Kadar Dezenfekte Çalışmaları Devam Edecek”

Başkan Süleyman Acar, “Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen dezenfekte çalışmaları virüs salgını sona erene kadar her gün farklı noktalarda devam edecek” dedi.

Koronavirüs salgınına yönelik vatandaşı da uyaran Acar şunları belirtti:

“Kamu ya da özel fark etmeksizin tüm kurum ve kuruluşlarımızı, tesislerimizi ve parklarımızı aralıksız dezenfekte ediyoruz. Tesislerimize koruyucu dezenfekte ekipmanları temin ederek önlemleri üst seviyeye çıkarıyoruz. Bizim yaptığımız bu çalışmaların amacına ulaşması için de gerek Cumhurbaşkanımızın, gerekse ilgili bakanlıklarımızın telkin ettiği kurallara vatandaş olarak uymamız gerekiyor. Kalabalık alanlardan uzak durma ve hijyen kurallarına uyma noktasında üzerimize düşeni yapmalıyız.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26