banner94

ENGELLİLER BİRARADA

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kızılcahamam’da bulunan engelli vatandaşlar ve aileleri ile yemekte buluştu.

ENGELLİLER BİRARADA

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kızılcahamam’da bulunan engelli vatandaşlar ve aileleri ile yemekte buluştu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Aralık 2013 Perşembe 22:45
2462 Okunma
ENGELLİLER BİRARADA

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kızılcahamam’da bulunan engelli vatandaşlar ve aileleri ile yemekte buluştu.

Soğuksu Termal Otel’de düzenlenen yemeğe Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, Belediye Meclis Üyeleri, Bedensel Engelliler Derneği Şube Başkanı Yusuf Şengül, Orman İşletme Müdürü Sait Sağlam, engelli vatandaşlarımız ve aileleri katıldı.

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen yemeğe, Kızılcahamam’da bulunan engelli vatandaşlarımızı 2 yıldır Bodrum Turgutreis’te bulunan otellerinde misafir eden işadamı Fevzi Kiraz’ın eşi Gülten Kiraz ve engelli oğlu Sami Kiraz’da katıldı.

Bedensel Engelliler Derneği Kızılcahamam Şube Başkanı Yusuf Şengül yaptığı konuşmada; "Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal’ın her zaman yanlarında olduğunu, bir ihtiyaçları sıkıntıları olduğunda sorunlarına çare olduğunu, gerek engelli vatandaşlarımızı tatile göndererek, gerekse bu tür günlerde engelli kardeşlerimizle beraber olarak moral verdiğini söyledi. Ben buradan Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal’a her zaman bizimle beraber olduğu için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hepimiz aslında birer engelli adayıyız diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Coşun Ünal ise; "Eğer  birbirimizi seversek bütün engelleri aşarız.  Beş yıldır sizlerle Belediye Başkanı olarak beraberiz, sizlerle senede en az 2-3 kere beraber oluyoruz. Biz davet ettik, siz davete icabet ettiniz. Asıl sizin bizim davetimize katılmanız daha önemli. Siz sünneti yerine getiriyorsunuz.

Burada Yusuf abi baştan beri  engellilerin sorunlarıyla ilgili bir şeyler söylüyor, bizde elimizden geldiğince çare olmaya çalışıyoruz. Ben kişisel olarak sizlere verdiğim sözlerin hepsini yerine getirdiğim kanaatindeyim. Belki eksiklerimiz olmuştur ama İnşallah bundan sonra onları yerine getiririz.  Yine bir sorununuz olursa dernek başkanımız Yusuf abiye ulaşabilirsiniz, belediyemize gelebilirsiniz, yine burada Kaymakam bey sizleri yalnız bırakmıyor, sorunlarınıza çare bulmaya çalışıyor. Ben kendilerine sizin adınıza teşekkür ediyorum.

Yine bugün burada 2 yıldır engelli kardeşlerimiz Bodrum  Turgutreis’e tatile gidiyorlar. Fevzi Kiraz abimiz bu sene 85 engelli kardeşimizi otellerinde ağırladı. Oğlu Sami kardeşimiz burada, sayın eşleri burada.  Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Son olarak İlçe Kaymakamı Mustafa Çit konuşarak; ”engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalar yapıyoruz,  resmi kurumlara engelli vatandaşlarımızın rahatça girip çıkmaları için rampalar, asansörler yapıyoruz. Ayrıca engelli vatandaşlarımızı Bodrum Turgutreis’te misafir eden Kiraz ailesine çok teşekkür ediyoruz. Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal’a da engelli vatandaşlarımızla devamlı beraber olduğu için çok teşekkür ediyorum” dedi.





































Son Güncelleme: 08.12.2013 09:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26