banner94

BEYHAN SARI HIZ KESMİYOR

Beyhan Sarı, Belediye Başkan adaylığı sürecindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BEYHAN SARI HIZ KESMİYOR

Beyhan Sarı, Belediye Başkan adaylığı sürecindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Aralık 2013 Perşembe 23:29
3036 Okunma
BEYHAN SARI HIZ KESMİYOR
Beyhan Sarı, Belediye Başkan adaylığı sürecindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda sivil toplum örgütleri, sanayi ve ticaret odaları,kanaat önderleri,mülki idare amirleri ve siyasetçilerle çeşitli görüşmeler gerçekleştirmişti. Ayrıca ilçemiz esnafı,sanayi ve pazar esnafı,ilçemiz halkı, devlet hastanemiz,öğretmenevi,huzurevi ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdüren Beyhan Sarı bu defa ziyaret trafiğini Pazar ve Çeltikçi beldelerimizi ziyaret , Orman İşletme Müdürü ile İlçe Emniyet Müdürümüzü makamında ziyaret ,ilçe esnafı ve sanayi esnafını ziyaret ile devam ettirdi.

Kızılcahamam halkından beğeni ve takdir toplayarak, yoğun ilgi gören Beyhan Sarı, halkın sorunlarını Belediye Başkanından beklentilerini, şehrin geleceği ile ilgili fikirlerini bire bir görüşmelerle dinleyerek  not alıyor.

İlçe merkezimizi,nahiye ve köylerimizi aralıksız gece demeden gündüz demeden ziyaret ederek çalışmalarını sürdüreceğini söyleyen

Beyhan Sarı yaptığı açıklamada şunları söyledi;

İnsan odaklı, çevreye duyarlı, gelecek nesillere aktarabileceğimiz, vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak, yediden yetmişe herkesi mutlu edecek, istihdamı artıracak insanın, düşüncenin, inancın, bilginin, emeğin, ilmin, kültürün esasa alınacağı projeleri hayata geçireceğiz. AK Parti gücünü daima milletten almıştır. Halkından aldığı o büyük güven ve destekle Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın göstermiş olduğu hedefe doğru,AK belediyeciliğin Kızılcahamamımıza hizmet vereceğinden hiç kuşkum yoktur.


Son Güncelleme: 06.12.2013 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Azmi Doruk 2013-12-06 00:13:43

başkanım seden başka diger adaylardaki,kibir,kendini begenmişliklemi secim kazanacagız tabiki kızılcahamamda secim beyhan sarı ile alınır.adayımız sensin araştırıyorlar zaten.

Avatar
İSMAİİİİL 2013-12-06 08:55:55

belki hız kesmemeye programlanmıştır.

Avatar
sivas şarkışla muhammet tokcan 2013-12-06 18:53:05

büyük birlik partisi nin süpriz yapacağını taaa buralardan duyuyoruz, serdar başkana ve ekibine başarılar dilerim.

Avatar
blt 2013-12-06 21:57:12

kesinlikle beyhan başkan diyorum ...

banner89

banner83

banner26