Millî Eğitim Bakanlığı’nın yönetim kadrolarında yenilenme ve performans değerlendirmeleri doğrultusunda gerçekleştirdiği ilçe milli eğitim müdürleri atamalarında Çamlıdere ilçe milli eğitim müdürlüğüne Esen Keskin atandı.
Ankara Cumhuriyet Fenlisesi Müdürü olarak görev yapan Esen Keskin Çamlıdere İlçe Milli Eğitim müdürü olarak atandı.
Çamlıdere İlçe Milli Eğitim müdürü Esen Keskin Yaptığı açıklamada; "Milli ve manevi değerlerin yoğun, huzur ve mutluluğun daim olduğu Ankara’mızın kadim ilçesi Çamlıdere’de Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat KÜÇÜKALİ’in inhası Milli Eğitim Bakanımız sayın Prof.Dr Yusuf TEKİN’in olurları ile Çamlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım.
Eğitim; yalnızca bilgi aktarmak değil aynı zamanda milletimizin köklü tarihinden ,milli ve manevi değerlerinden beslenen vatanini, bayrağını ve istiklalini seven nesiller yetiştirme sorumluluğudur. Bu bilinçle öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında ahlaki olgunluklarını milli şuur ve manevi hassasiyetlerini geliştirmeyi temel önceliğimiz olarak görüyoruz.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat eşitliğini esas alan birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren çağın gerekliliğine uyum sağlayan medeniyete uyum sağlayan değil, medeniyeti inşa eden nesil anlayışla eğitim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreçte, okul yöneticilerimiz ,öğretmenlerimiz, velilerimiz ve bütün paydaşlarımızla güçlü bir işbirliği içerisinde hareket ederek Çamlıdere’de eğitimin niteliğini daha yükseğe taşmak için var gücümüzle çalışacağız.
Bu minvalde ilçemizde bugüne kadar fedakârca görev yapan başta ilçe milli eğitim müdürümüz Mehmet Emin TULGAR olmak üzere tüm yöneticilerimize , öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemin ; öğrencilerimize, ailelerimize öğretmenlerimize eğitim çalışanlarımıza, ilçemiz ve aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.
