banner94

SIFIR ATIK PİLOT İLÇESİNE ZİYARET

Sıfır Atık Projesi hakkında bilgi aldılar.

SIFIR ATIK PİLOT İLÇESİNE ZİYARET

Sıfır Atık Projesi hakkında bilgi aldılar.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
15 Ocak 2020 Çarşamba 08:48
737 Okunma
SIFIR ATIK PİLOT İLÇESİNE ZİYARET

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Birpınar ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı makamında ziyaret ederek Sıfır Atık Projesi hakkında bilgi aldılar.

Ziyaretin Ardından Sıfır Atık Projesinde pilot ilçe seçilen Kızılcahamam’da 1. Sınıf Atık Getirme Merkezinin yerinde incelemelerde bulunularak, Başkan Acar tarafından Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Birpınar’a bilgi verdi.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, Hemşehrimiz Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Birpınar ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel’e, İlçemize vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

Son Güncelleme: 15.01.2020 08:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2020-01-16 21:16:50

TamAm sıfır atık katıkiyiruz fakat bizim gibi tesisleri düşünmüyorsunuz bu konuyu işletmeciler le konuşup problemleri ve sıkıntıları giderilmeli yükü bizim gibi firmalar taşıyor iş reklamla bitmiyor.....

banner89

banner83

banner26