banner94

NUMAN KURTULMUŞ'DAN KIZILCAHAMAM ZİYARETİ

Önceki gün Kızılcahamam'a gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Kızılcahamam'da ziyaretlerde bulundu.

NUMAN KURTULMUŞ'DAN KIZILCAHAMAM ZİYARETİ

Önceki gün Kızılcahamam'a gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Kızılcahamam'da ziyaretlerde bulundu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
18 Ocak 2016 Pazartesi 00:02
854 Okunma
NUMAN KURTULMUŞ'DAN KIZILCAHAMAM ZİYARETİ
 Önceki gün Kızılcahamam'a gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Kızılcahamam'da ziyaretlerde bulundu.

Kızılcahamam İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Muhittin Güney ile birlikte Çamlıdere Şeyh Ali Semerkandi türbesini ziyaret ettiler.

Çamlıdere ziyaretinin ardından Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş Kızılcahamam’a gelerek Belediye Başkanı Muhittin Güney’i makamında ziyaret etti. Başkan Muhittin Güney Başbakan yardımcısı Kurtulmuş’a belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş; Belediye Başkanımız Muhittin Güney'i makamından ziyaret ettikten sonra Soğuksu Milli Parkı kuyu başı mevkii Melih Gökçek parkında gazetecilerle sohbet etti. Ardından İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanımız Muhittin Güney eşliğinde Kızılcahamam Belediyesi 100. yıl Nuray Yeşil müzesini gezen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş İlim Yayma cemiyeti Kızılcahamam Şubesinde öğrenciler ile sohbet programına katıldı. 

İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şubesini de ziyaret eden Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, "İmam hatip liselerinin olmadığı o dönemlerde benim rahmetli babam şu an çatısı altında bulunduğumuz İlim Yayma Cemiyetinin kuruluşunda ve sonraki dönemlerde çok emek vermiş kişilerden bir tanesidir" dedi.

Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"Biz beş kardeşiz, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki İlim Yayma Cemiyeti bizim altıncı kardeşimizdi hatta hepimizden daha değerli bir kardeşti babamızın gözünde ve bize şöyle söylerdi, 'Bak evladım bu imam hatip lisesinde okuyanların içerisinden hakimler çıkacak, avukatlar çıkacak, öğretim görevlileri çıkacak, valiler çıkacak, kaymakamlar çıkacak, bakanlar çıkacak, başbakanlar çıkacak' derdi. O zaman imam hatip lisesi mezunlarının bırakın bu makamlara gelmesi herhangi bir üniversiteye dahi gitmesi mümkün değildi. Allah'a çok şükür o ihlaslı ve gayretli çalışmalar ile memleketin dört bir tarafından zeki, vatansever, ahlaklı, imanlı Anadolu çocuklarının okuduğu bir okul oldu. Ondan sonra çok sayıda insan vali oldu, kaymakam oldu, milletvekili oldu, bakan oldu, başbakan oldu, Cumhurbaşkanı oldu, Allah'a çok şükür bundan sonra da olacak. Şu salonun içerisinden son derece kıymetli, Türkiye'ye yön verecek kızlarımızdan, erkeklerimizden birçok insan çıkacak, biz görmesek bile sizler göreceksiniz."

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, toplantının ardından bir süre çocuklarla görüşerek onların taleplerini dinledi.





























































































 

Son Güncelleme: 18.01.2016 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26