banner94

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YENİ YERİNDE

İlçemizin girişi, sanayi bölgesinin üst tarafında bulunan, Bayraktepe Bölgesine yapılacak olan “SEYİR TEPESİ SOSYAL TESİSİ” projesi için

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YENİ YERİNDE

İlçemizin girişi, sanayi bölgesinin üst tarafında bulunan, Bayraktepe Bölgesine yapılacak olan “SEYİR TEPESİ SOSYAL TESİSİ” projesi için

uğur demirbaş
uğur demirbaş
14 Ağustos 2015 Cuma 11:45
1770 Okunma

BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN GÜNEY’DEN

BASIN AÇIKLAMASI

 

KIZILCAHAMAM BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

 

            İlçemizin girişi, sanayi bölgesinin üst tarafında bulunan, Bayraktepe Bölgesine yapılacak olan “SEYİR TEPESİ SOSYAL TESİSİ” projesi için, Türkiye Cumhuriyeti’nin egemenliğini, bağımsızlığını ve şerefini temsil eden Şanlı Bayrağımız ve Türklüğümüzü simgeleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz sözü “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazısı inşaat alanında olduğu için kaldırılacak ve uygun bir yere tekrar takılacaktır.

            Seyir Tepesi Sosyal Tesisi projesi kısa zamanda tamamlanarak, Kızılcahamam ilçemizin girişinde gelen misafirlerimizi muhteşem görüntüsü, Şanlı Bayrağımız ve “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazısı ile karşılamaya devam edecektir.

Saygıyla arz olunur.                                                   Muhittin GÜNEY
                                                                                  Kızılcahamam Belediye Başkanı

 

Şeklinde Kamuoyuna bilgilendirdiğimiz halde bu konu bazı çevreler tarafından siyaset malzemesi yapılmış Facebooklarda, Sosyal Medyada aleyhimde propaganda yapılmış, Biz Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün veciz sözü NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve Şanlı Bayrağımız’a karşıymışız gibi gösterilerek bazı duyarlı vatandaşlarımızın ve Kızılcahamamlı çok değerli hemşerilerimizin tepkilerini almama vesile olmuşlardır.

Şöyle ki: Benden önce Belediye Başkanlığı yapan Sayın Coşkun ÜNAL bey 30 Haziran günü saat 04:29 da kendi Facebook sayfasından şu ifadeleri paylaşmıştır.

“Yazık hem de çok yazık, bugün, yarın, kalktı, kalkacak derken en sonunda bahane bulundu ve Kızılcahamam’ımıza gelirken göğsümüzü kabartan bu güzellik ortadan kaldırılıverdi, artık göremiyeceğiz, içimiz burkuldu, acımızı yüreğimize gömdük, sebep ne olursa olsun kalkmamalıydı, onun gölgesi altında da inşaat yapılabilirdi, inşallah takipçisi olacağız, şimdi kaldırıldığı için üzüntümüzü yazarak belirtiyorsak söz yerine geldiğinde teşekkür içinde en güzel şekilde yazarak sevincimizi belirtiriz, saygılarımla”

Şimdi söz yerine gelmiştir. Sayın Başkanın kendisinden Teşekkür yazısını yazmasını bekliyorum.

Ayrıca; bu ifadeler yazıldıktan sonra yorumlar tarafımdan takip edilmiş ve şahsıma her türlü hakaret hatta küfürler yapılmıştır. Bu duyarlı hemşerilerimden de bazılarının yorumlarını buraya yazıyorum ve onlarında hatalarını anlamalarını ve özür beyan etmelerini talep ediyorum. Özür beyan edenlere hakkımı helal ediyorum. Etmeyenlere de misliyle iade ediyorum.

Ayhan Bayram, Sayın başkanım bundan rahatsız olan kesimin bir bahaneyle kaldırması gayet normal çok bile kaldı gün olur evlerinin kapısına Türk kelimesini kazıyacak o nefret ettikleri söylemle birlikte yaşamayı öğreteceğiz hiç şüpheniz olmasın saygılarımla.

Ayhan Bayram, Aslını inkar eden haramzade b.o p un uşakları türklük kavramının bayrağın bekanın ne olduğundan habersiz İsrail uşakları.

Ayhan Bayram, Dinç kardeşim son derece haklısın artık sabrın sonu ya aynı şekilde daha hakim bir tepeye bu yazı konulacak yada büyük bir protesto mitingi yapılması sessiz kalındıkça bu uşaklar daha da ileri gidecekler.

Yasin Özçelik, Batmıştır başkanım

Ali Özdemir, Ne bekliyorsunuz ki başkanım bunların başlarındaki adam Türküm demeyi ırkçılık olarak görüyor. Türklüğü ırkçılık yapıyorlar yavaş yavaş kahpe bir düzene götürüyorlar bu ülkeyi her geçen gün.

Dinç Dinçow, yanlış anlamayın bende Kızılcahamamlıyım ama bizimkilere her şey müstehak. Bu kadar olur artık ya bi sesinizi çıkarın arkadaş. Ülkücülerin kalesiydi bu memleket. Yakında ülkücü şehitler anıtını da yıkarlarsa şaşırmam ve bizimkiler sesini bile çıkarmaz eminim yazıklar olsun.

Dinç Dinçow, hiç sanmıyorum ama hadi bakalım. Bi kaç cahil var ki orda bunun için eylem yapsan tayyip ne derse kanacak hödükçk bunlar vatan haini derler.

Nurettin Koçak, Kime, nereye, neresine battı kim bilir? Yada rant olacak bir durum vardır muhtemel…

TC Sezer Karataş, Türk kanı taşımayana normal gelir.

Ahmet Çevik, Bunu kaldıran yönetimin AMK

Ahmet Çevik, Kızılcahamam bunun kaldırılmasına sessiz kalacak gibi Türk Bayrağını bu kadar ayaklar altına alanlara yıkan sessiz kalanlar yazık.

Rıza Aydın, Şimdi tepkiye bakacaklar. Tabi hiç tepki olmayacak sırasıyla şehitler ağacını ve ülkücü şehitler anıtını kaldıracaklar. Yerine de soykırım anıtı dikerler artık. Bizim zenci Türkler.

Ayhan Akyol, Biraz terbiyesizleşeceğim ama lütfen kusura bakmayın sayın başkanım. Ne Mutlu Türk’üm Diyene kelimesinden şehit ağacından ülkücü şehitler anıtından rahatsız olanın gelmişini geçmişini……

Muammer Aydın, Yazıklar olsun beeeakp ne anlasın vatan bayrak sevgisini serseri fatih bunda yorum yazsana vatan hainler sayın coşkun bakanımızın yaptığı güzellikleri bozacağınıza kendi edeplerinizi değiştirin bayrak sevgisi bilmeyen adiler.

Veysel Coşar, Para için oy satan şerefsizler olduğu müddetçe bu ülke düzelmez vatan bayrak toprak bilmeyen namusun ne olduğunu da bilmez saygılar başkanım.

TC Asuman Yılmaz, Bu toprakların haini çoktur ama yiğidi daha çoktur.. Yapılanları sadece yarına bırakırız ama asla kimsenin yanına bırakmayız…!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”” demiyenin canı cehenneme

Murat Işıkdoğan, sayın çakma belediye başkanı güney sana sesleniyorum. Sesimi duy da bi cevap ver ne bu hadsizlik ne bu şımarıklık geldiğinden beri saçma sapan işler e büründün güzelim nostaljiye döndüren hazır mükemmel yollarımızı kimlere kıyak olsun diye bilinmez demiycem asfalta boğdun işmi yaptın yapılan hali hazırda bi dünya işi rezil ettin ve en büyük rezilliğin KIZILCAHAMAM a ayrı bir güzellik katan mükemmel düşünülmüş NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE hazırlanmış TÜRKİYE HARİTASINIDA KALDIRMIŞSIN bu memleketi benimsemiyorsanız TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ kabullenemiyorsanız ne işin var bu memlekette defolun buradan nerde ne kepazelikle yaşamak istiyorsanız orada yaşayın milletin gözü açıldı bi hata yaptı ve hatasını eminim ki anladı zaman geçecek sende bu saçmaladıklarının hesabını vereceksin.

Murat Işıkdoğan, Bunlar vatan haini ne ettiğini bilmeyecek asalak bitler onu ordan sökenleri gün gelince oraya gömecekler inşallah.

Nurullah Tascı,Kızılcahamamda kendisini türk olmak şerefine nail olmayan pkksempatizanları mı yönetiyor bu nasıl bir anlayış yazıklar olsun bunlara oy verenlere tabiki bir torba kömüre oy verenlerden ancak bu beklenir

Mustafa Gümüşsoy,bilinç altlarında Türk düşmanlığı var bunların.

Fatih Topçu, Coşkun Ünal başkanım demek ki battı ora onlara herşeyin hayırlısı allaha havale edeceğiz artık.

Serdar Bal, Türklük size neyledi açılımcı bop cu taşeronlar…

Yusuf Demircan,Bayraksızlaaaarrrr, Bayraksızlaaarrrr, Kanıbozuklaaaarrrrrr.

Şahsıma, partime ve partimizin kurucularına yapılan hakaretler, küfürler, ithamlar bu şekildedir. Şimdi ben Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY olarak Şunu Açıkça İfade Ediyorum ki, Biz Sözde Değil Özde Milliyetçiyiz. Anadan Doğma Türk’üz ve Türklüğümüzle Onur duyuyoruz.“Soyunu İnkar Eden Soysuzdur”Ama Kur’an da tarifi yapılan ırkçılardan değiliz.

•“Ey insanlar! Muhakkak ki biz, sizi bir erkekle bir dişiden yarattık. Ve sizi millet millet, kabile kabile yaptık ki, tanışıp kaynaşasınız. Allah katında en şerefliniz Ondan en çok korkanınızdır.” (Hucurat suresi, 13)

•“Ancak müminler birbirinin kardeşidirler.” (Hucurat-49)

•“Ey iman edenler, babalarınız ve kardeşleriniz eğer küfrü imana tercih etmişlerse dost edinmeyin! Sizden kim onları dost edinirse işte onlar, zalimlerin ta kendisidir.” (Tevbe suresi, 23)

•“O gün ne mal, ne evlât bir fayda vermez. Allah’a kalb-i selim ile gelenler müstesna..” (Şuara suresi, 88-89)

•‘’Ey mü’minler! Allah için hakkı ayakta tutan hâkimler ve adaletle şâhidlik eden kimseler olun. Bir topluluğa olan kininiz, sizi adâletsizliğe götürmesin. Adâlet yapın ki, o takvaya en çok yakın olandır. Allah’dan korkun. Çünkü Allah yaptıklarınızdan haberdârdır.’’ (Maide-8)

Ay Yıldızlı Bayrağımızla, Türk ve Müslüman Olmakla Onur duyuyoruz.Bununla Cenab-ı Allah’a hamd ediyoruz.

Kamuoyuna ve Kızılcahamamlı hemşerilerime saygıyla arz ederim.

 

Muhittin GÜNEY

Kızılcahamam Belediye Başkanı


Son Güncelleme: 14.08.2015 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 2015-08-14 14:45:56

sosyal medyada herşeyi söylemek serbest sanki. ben olsam suç duyurusunda bulunurdum.

Avatar
Veysel BAYRAM 2015-08-22 14:44:40

Laf ile olsa hepimiz daha taşa uçan kuşun kanadına yazarız ama TC.yi imf, faiz lobilerine muhtaç etmek ne kadar MUTLU TURKKUN isidir. RTE VE DAVA ARKADASLARI LAFLA DEGIL TC'yi bunlardsn kurtararak' SAVUNMA SANSYIINI 4×4 yaparak dünya, sayın M.GUNEYdahagorunur yere taşıyarak KIZILCAHAMAM'in kalbine yazmıştır. Aynası iştir kişinin boş lafa bakmayiniz

Avatar
YASIN YANIK 2015-08-24 14:07:28

farkindamisiniz hep ikili masraflar soktur taktir birsey bir yerde duramiyor neden planlanmadan programlamadan hadi yapalim mi yapalim oldugu icin oluyor o yazi bedava sokulup takilmiyorrr hayatiniz koplayala yapistirla dolmus yani bu da demek oluyor ki crl+c ctrl + v gibi

banner89

banner83

banner26