banner94

MURAT DİLEK ŞUBE MÜDÜRÜ OLDU

Kızılcahamamlı hemşerimiz Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü oldu.

MURAT DİLEK ŞUBE MÜDÜRÜ OLDU

Kızılcahamamlı hemşerimiz Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü oldu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
30 Nisan 2016 Cumartesi 00:21
2315 Okunma
 MURAT DİLEK ŞUBE MÜDÜRÜ OLDU

Kızılcahamamlı hemşerimiz Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü oldu.

Hemşerimiz Murat Dilek; Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Biriminde Uluslararası Projeler Koordinatörü olarak görev yapmakta iken Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine başladı.

Murat Dilek Kimdir?

1979 yılında Almanya’da doğdu. İlköğrenimini Almanya’da, ortaöğrenimini Kızılcahamam’da tamamladı. Lisans öğrenimini 1997-2001 yılları arasında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde aldı. 2001-2006 yılları arasında çeşitli özel okullarda, 2006-2015 yılları arasında Kastamonu ilinde İngilizce öğretmeni ve idareci olarak görev yaptı. 2015 yılından itibaren Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Biriminde Uluslararası Projeler Koordinatörü olarak görev yapmakta iken, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Çok sayıda seminer ve kursa katıldı, çalıştay ve şurada görev aldı. Birçok sivil toplum kuruluşunda kurucu, yönetim kurulu ve danışma kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Çalıştığı kurumlarda ve sivil toplum kuruluşlarında çok sayıda ulusal ve uluslararası projeler, sosyal-kültürel etkinlik, organizasyonlarda aktif görevler üstlendi.

Halen Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansa devam etmekte olup, çok iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

Hemşerimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Son Güncelleme: 30.04.2016 00:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26