banner94

ÇAMLIK ET MANGAL AÇILDI

Kızılcahamam'a yeni bir işletme daha kazandırıldı. Kızılcahamam esnaflarından Mehmet Barun Soğuksu Milli park girişine sıfırdan yaptırdığı Restoran'ın açılışını yaptı.

ÇAMLIK ET MANGAL AÇILDI

Kızılcahamam'a yeni bir işletme daha kazandırıldı. Kızılcahamam esnaflarından Mehmet Barun Soğuksu Milli park girişine sıfırdan yaptırdığı Restoran'ın açılışını yaptı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
30 Nisan 2016 Cumartesi 01:02
3438 Okunma
ÇAMLIK ET  MANGAL  AÇILDI

Kızılcahamam'a yeni bir işletme daha kazandırıldı. Kızılcahamam esnaflarından Mehmet Barun un  Soğuksu Milli park girişine sıfırdan yaptırdıkları Restoran'ın açılışı yapıldı.

Turizm ilçesi olan Kızılcahamam'da gelen misafirlerin daha nezih ve doğayla iç içe bir mekan'ın yemek yiyebilecekleri yeni bir mekan'ın açılışını Ankara Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler yaptı.

Soğuksu milli park girişinde bugün açılışı yapılan Çamlık Et Mangal'ın açılışına Ankara Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler,  İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, Kızılcahamamlılar Derneği Başkanı Beyhan Sarı,  Belediye Başkanı Muhittin Güney, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müftüsü Sinan Kazancı ve davetliler katıldı.

Açılışta  Belediye Başkanı Muhittin Güney , İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Ankara Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler birer konuşma yaparak Turizm ilçesine yakışır bir işletmeyi daha hizmete açmaktan duyduklaı memnuniyeti ileterek Kızılcahamam'a ve İşletme sahibine hayırlı olmasını dilediler. Emekli İmam Mustafa Acar  hoca tarafından dua edilerek açılış kurdelası kesildi.  

Çamlık Et Mangal tarafından davetlilere ikramlarda bulunularak Açılış son buldu.
































































































































Son Güncelleme: 04.05.2016 23:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman yıldız 2016-04-30 02:01:55

öncelikle hayırlı olsun.bu tip işletmeler hep mevcut ilçe belediyelerine secim kaybettirmiştir.bu da buna yakın secimde en acık örnektir.yol kenarında 3 tane işletme işleten ve sonucu malum olan burda da iyi bir iş yapacakmış gibi görünenler yanılıyor.elma köydede aynıdır pazardada.dün coskun baskanın secim kaybetme nedenlerinden biride acılan bu tip iş yerleridir. tekrar hayırlı olsun

banner89

banner83

banner26