banner94

MUHTAR ADAYINDAN ÇORBA İKRAMI

Kızılcahamam Yenice Mahallesi Muhtar Adayı Aydın Soylu Cuma günü Sabah namazı sonrasında vatandaşlara çorba ikram etti

MUHTAR ADAYINDAN ÇORBA İKRAMI

Kızılcahamam Yenice Mahallesi Muhtar Adayı Aydın Soylu Cuma günü Sabah namazı sonrasında vatandaşlara çorba ikram etti

uğur demirbaş
uğur demirbaş
03 Şubat 2024 Cumartesi 23:53
571 Okunma
MUHTAR ADAYINDAN ÇORBA İKRAMI

Kızılcahamam Yenice Mahallesi Muhtar Adayı Aydın Soylu Cuma günü Sabah namazı sonrasında vatandaşlara çorba ikram etti.

Kısa zamanda çok işlere imza atan ve adından sıkca söz edilien Yenice Mahallesinin Muhtar Adayı Aydın Soylu yardım severliği ve sosyal olması vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

Aydın Soylu Yaptığı açıklamada; Kızılcahamam'lı vatandaşlarımıza Sabah namazı çıkışında çorba ikramında bulunduk hepsine afiyet olsun, geçtiğimiz günlerde de bir geleneği yaşatmak adına esnaflarımıza siftah bıraktık oda helali hoş olsun. Bizler Demokrasimizin gereği demokratik bir yarışa giriyoruz, bütün muhtar adaylarımız ile kucaklayıcı yaklaşımlar içerisindeyiz fakat her yiğidin bir yoğur yiyişi vardır yapı meselesidir görgü görenek meselesi vardır. Mesai Arkadaşlarım ve Bilenler bilir ben çalışmış olduğum iş yerimde nekadar da amirlik görevinde bulunsamda yapılacak işlerin hep öncüsü olmuşumdur, burada da öncülük edip örnek oluyorsam ne mutlu bana, demem şuki daha muhtar olmadan bu yapmış olduğumuz hizmetler muhtar olduktan sonrada devam edeceğinin bir kanıtıdır. Mahallemizde muhtarlık görevi nasıl icra edilirmiş Allah izin verirse hepimiz yaşayıp göreceğiz.

Bütün kamuayu önünde siz değerli mahalle sakinlerimize şu vaadi dürüstce alnı açık başı dik biri olarak muhtarlık dönemimizde de muhtar maaşımızı sosyal işlerde kullanma sözü veriyoruz. yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır saygılarımla...

Son Güncelleme: 04.02.2024 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26