banner94

KIZILCAHAMAM'IN ALTINDA GAZ VAR

Kızılcahamam Doğalgaz şehir içi gaz dağıtım hattına doğalgazı verdi. Artık Kızılcahamam'ın altında gaz var.

KIZILCAHAMAM'IN ALTINDA GAZ VAR

Kızılcahamam Doğalgaz şehir içi gaz dağıtım hattına doğalgazı verdi. Artık Kızılcahamam'ın altında gaz var.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
27 Ekim 2013 Pazar 01:13
2760 Okunma
KIZILCAHAMAM'IN ALTINDA GAZ VAR
Kızılcahamam Doğalgaz şehir içi gaz dağıtım hattına doğalgazı verdi. Artık Kızılcahamam'ın altında gaz var.

KIZILCAHAMAM DOĞALGAZ  ACİL VE BAKIM ONARIM EKİPLERİ HİZMETE BAŞLADI.

Kızılcahamam Doğalgaz Dağıtım A.Ş.  Kızılcahamam ilçesinde gece gündüz büyük bir hızla çalışarak doğalgazı evlerde, işyerlerinde kullanıma hazır hale getirdi. Şu anda ilçede yapımını tamamlanan tüm servis kutularında gaz  kullanıma hazır halde, Ayrıca RMS-A istasyonun da Acil Ekip personeli  ve Doğalgaz Acil araçları 7 gün 24 saat herhangi bir olumsuz durum için hazır halde bulunmaktadır.

Peki şimdi doğalgazı kullanabilmek için ne yapmalı?

Kgaz Proje Müdürü Oğuzhan Soysal’ın açıklaması şöyle;

Öncelikli olarak iç tesisatı tamamlanan binalarda, yetkili firmalar projeyi çizerek dosyayı Online sistem üzerinde KGAZ' a göndermelidir. Daha sonra proje onaylanmış ise Aboneler Kızılcahamam Doğalgaz' a gaz kullanım sözleşme yapmak için gelebiliriler. Sayaçlarını teslim ettiğimiz müşterilerimiz İç Tesisatlarına yapan yetkili firmaya doğalgaz sayaçlarını bağlatarak Kızılcahamam Doğalgaz' dan gaz açma randevusu talep etmelidir. Kızılcahamam Doğalgaz İç Tesisat şefliği de projeyi yerinde kontrol ederek gaz açma işlemini gerçekleştirir.

Bundan sonraki süreçte sizler(KGAZ) ne iş yapacaksınız? Yapım işi %95 bittiğine göre firma buradan ayrılacak mı ?

KOÇOĞLU A.Ş. Kızılcahamam ilçesinin doğalgaz dağıtım ihalesini 30 yıllığına kazanmıştır.Yatırım döneminde gece gündüz, kış yaz demeden yoğun bir çalışma yapıldı ve kışa gelmeden 6 ay gibi kısa bir sürede doğal gaz dairelerin kapısının önüne getirildi.Ama burada bitmedi,hatların işletilmesi tamir ve bakımının yapılması konularına KGAZ olarak 29 yıl daha biz bakacağız.

Bu kadar kısa sürede imalatların tamamlanması diğer illerden aldığımız bilgilere göre gerçek bir rekor gibi.Çalışma arkadaşlarınız yeterince deneyim sahibi mi?

Koçoğlu A.Ş. çok büyük ve mali gücü olan bir firma bu nedenle hızlı,başarılı,güzel bir yatırım dönemini bitirdik.Çok mutluyuz.Ekip arkadaşlarımızı hep Kızılcahamam' dan seçtik. GAZMER kontrolünde arkadaşlara yangın ve kontrolsüz gaz çıkışlarına müdahale eğitimleri ile malzeme tanıma konusunda eğitimler verildi sınavlar yapıldı başarılı olan arkadaşlarımızla devam ediyoruz.

Sizin söylemek istediğiniz başka bir konu var mı?

Doğalgaz kullanılan bir evde aylık tüp gaz tüketim bedelinin 10 -15 TL yi geçmesi halinde faturaları ben ödeyeceğim demiştim. Sözümün arkasındayım. Artık çok beklenen gelmesi hayal gibi düşünülen doğalgaz Kızılcahamam da her şeyi ile kullanıma hazırdır.

Emeği geçen herkese teşekkür ederek doğalgazın Kızılcahamam' a hayırlı olmasını diliyorum..
















Son Güncelleme: 27.10.2013 01:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26