banner94

KIZILCAHAMAM TAM BANA GÖRE FESTİVALİNDE

Kızılcahamam Belediyesi “Tam Bana Göre Festivali’nde’ yerini aldı. Kızılcahamam'ın çevre müfettişleri de bu festivalde.

KIZILCAHAMAM TAM BANA GÖRE FESTİVALİNDE

Kızılcahamam Belediyesi “Tam Bana Göre Festivali’nde’ yerini aldı. Kızılcahamam'ın çevre müfettişleri de bu festivalde.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
17 Kasım 2021 Çarşamba 08:29
482 Okunma
KIZILCAHAMAM TAM BANA GÖRE FESTİVALİNDE

Kızılcahamam Belediyesi “Tam Bana Göre Festivali’nde’ yerini aldı. Kızılcahamam'ın çevre müfettişleride bu festivalde.

Ankara Millet Bahçesinde 'Tam Bana Göre Festival' 16 Kasım 2021 Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile açıldı.

Kızılcahamam Belediyesi 16 ve 21 Kasım tarihleri arasında Ankara Millet Bahçesinde düzenlenen 'Tam Bana Göre Festival'e renkli stantlarla katılım sağlayacak. Gençlere birbirinden eğlenceli oyunlarla karşılayacak. Festival boyunca birçok büyük ödülün verileceği yarışmalarda Kızılcahamam Belediyesi standında yer alacak.

Kızılcahamam Belediyesi Standı’nda, Belediye Başkanı Süleyman Acar ziyaretcileri karşılayarak ikramlarda bulundu. Yöresel ürünlerimizde tanıtılacak, Pilot İlçe olarak Sıfır Atık bilgilendirme çalışmaları ve çevre müfettişleri, Halk Eğitim Merkezi Emru sanatı, Çini işleme sanatı da yapılacak.  

Tam Bana Göre Festival etkinliği 16 - 21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. E Spor turnuvası, ücretsiz konserler, atölyeler ve söyleşiler gibi pek çok etkinlik ile çekilişler ile hediyeler var.

6 gün boyunca sürecek olan festivalde gençler ve kendini genç hissedenler için büyük fırsatlar sunuldu. 16 Kasım Salı günü başlayacak olan etkinlikler 21 Kasım 2021 Pazar günü sona erecek. Etkinlik programları kapsamında ücretsiz konserler, söyleşiler ve atölye programları ile 9 günlük ara tatilini değerlendirmek isteyen gençlere fırsat sunulmuş olacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26