banner94

KIZILCAHAMAM JEOPARK KOŞUSU YAPILDI

Bu yıl ilki düzenlenen “Kızılcahamam Jeoparkı Yarı Maratonu ve 10K Koşusu” 9 Mart 2014 Pazar günü saat 11:00’de Kızılcahamam Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

KIZILCAHAMAM JEOPARK KOŞUSU YAPILDI

Bu yıl ilki düzenlenen “Kızılcahamam Jeoparkı Yarı Maratonu ve 10K Koşusu” 9 Mart 2014 Pazar günü saat 11:00’de Kızılcahamam Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
10 Mart 2014 Pazartesi 00:36
1693 Okunma
KIZILCAHAMAM JEOPARK KOŞUSU YAPILDI
Bu yıl ilki düzenlenen “Kızılcahamam Jeoparkı Yarı Maratonu ve  10K Koşusu”  9 Mart 2014 Pazar günü saat 11:00’de Kızılcahamam Belediyesi’nin  ev sahipliğinde yapıldı.

8 Şubat 2014 Cumartesi günü Kızılcahamam Jeoparkı Yarı Maratonu ve 10K Koşusu’nun Asya Termal Otel’de tanıtım toplantısı yapıldı.  Toplantıda yarışçılara parkurlar hakkında bilgiler verildi.

9 Şubat 2014 Pazar günü saat 10:30’da Halk Koşusu düzenlendi. Karayolları önünde başlayan Halk Koşusu’na öğrenciler dışında sadece Akçay Mahallesi Muhtar Adayı Selim Erol katıldı. Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit ve Belediye Başkanı Coşkun Ünal Halk Koşusu’nun tek katılımcısı Selim Erol’u tebrik ettiler.

Kızılcahamam Jeoparkı Yarı Maratonu ve 10K Koşusu’nun startını ise saat 11:00’da İlçemiz Saray Köyü’nde Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit ve Belediye Başkanı Coşkun Ünal verdiler.  Kıran kırana geçen yarışmalarda koşucular dostça bir yarış geçirdiler.

Yarışmada dereceye giren koşucuların ödülleri ise saat 14:30’da İlçemiz Perihan Erdoğan İlkokulu bahçesinde verildi.


Son Güncelleme: 11.03.2014 00:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM -2- 2014-03-11 00:38:51

Hele, Hele ödenmeyen para siyasi ve oy’ potansiyeli ödülleri.
Bu konu acilen açıklamaya muhtaç bir konudur. Ammma Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz atasözüne ve Bugünkü belediye Başkanımızın belediye kaynaklarını çok hor ve israflı kullandığına ve özellikle bu sansasyondan sonra FAZLA SÖZE GEREK KALMADAN bu kadronun DEĞİŞMESİ gerektiği dilek ve temennisi ile HAYDİ KIZŞLCAHAMAMLI KARDEŞLERİM HER ALANDA OY’LAR AK PARTİ ADAYLARINA.

Avatar
Veysel BAYRAM -1- 2014-03-11 00:39:39

(“”” Kızılcahamamda Para Ödülleri de Verilmemiş
Ankara’nın Kızlacahamam İlçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen 21 Km. Kızılcahamam Jeoparkı yarı maratonu ve 10 Km koşusunda dereceye girenlere dağıtılacak kupalarla madalyaların bir bölümünün çalınmasının ardından para ödüllerininde verilmediği ortaya çıktı.””)
Kaynak: http://www.medyafaresi.com/haber/KIZILCAHAMAMDA-PARA-ODULLERI-DE-VERILMEMIS_203158.html
Haber ve kaynağını açıkladığım haber organizasyonunda yetkimiz ve katkımız olmasa da, haber içeriği doğru ise onur ve gururu kırılanlar organizasyonunu yapanlar ve 3 parça kupa ve madalyayı saklayamayan onlarca görevliler değil bizzat Bizlerin onur ve gururudur
Düşünün bir kez. Kızılcahamam Belediye Başkanlığınca çok küçük çaplı bir organizasyon ve bu organizasyonda görevli onlarca belediye (siyasi ve oy’ potansiyeli personel olması dahada bir önem kazanıyor) personeline rağmen Kayıp olan kupalar madalyalar

banner89

banner83

banner26