banner94

İÇME SUYU ÇIKARILDI

Kızılcahamam Kırköy Mahallesinde yapılan sondaj çalışmalarında sona gelindi.

İÇME SUYU ÇIKARILDI

Kızılcahamam Kırköy Mahallesinde yapılan sondaj çalışmalarında sona gelindi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Aralık 2018 Perşembe 12:11
1726 Okunma
İÇME SUYU ÇIKARILDI

Kızılcahamam Kırköy Mahallesinde yapılan sondaj çalışmalarında sona gelindi.

Kırköy Mahallesinde yapımına başlanılan yeni mahalle yerleşim yeri için içme suyu arama çalışmalarının ardından aralık ayı başlarında başlanan sondaj çalışmalarında mahalleliye müjdeli haberi veriyoruz. Kırköy Mahllesi Muhtarı Mustafa Kadercan Mahallesinin yeni yerleşim yeri ve eski yerleşim yerine bile yeterli olabilecek şekilde suyun çıkarıldığını söyleyerek mahalle sakinlerine soğuksu haber aracılığı ile müjdeli haberi duyurdu.

Kızılcahamam Kırköy Mahallesi Muhtarı Terzi Mustafa Kadercan, haber sitemize yaptığı açıklamasında; “Köyümüzün gelecek neslinin ve genç nüfusun babadan dededen kalma gayrimenkullerine çok verasetten dolayı kolay sahip olamayıp kendi adına bir metre yeri de olmadığı için bayramlarda ve cenazelerde dahi çoğu zaman köyüne gelemeyen gelseler de bir gece köyünde kalamayan vatandaşlarımızı köyümüze kazandırmak için parsel ve ev sahibi yaptık.

Yapmış olduğumuz sayısız hizmetlerimizi adeta taçlandıran 142 parsellik yeni yerleşim alanı olan yeni mahallemiz süratle gelişmeye devam etmekte, son zamanlarda her iki mahallede de su sıkıntısı baş gösterdiğinden dolayı uzun araştırmalar neticesinde su bulmak için yapmış olduğumuz sondaj çalışması bugün meyvesini vermiş olup 235 metreden ve yeterli miktarda suyumuz çıktığı için Allah’a binlerce şükrederek her iki mahallemize de hayırlı olsun der güzel dilek ve yorumlarda bulunan herkeze teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Son Güncelleme: 20.12.2018 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26