banner94

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Emniyet müdürlüğü ziyaretçi akınına uğradı, Sevgi evleri de polisi yalnız bırakmadı. Miniklerin ziyareti, Ak parti ilçe teşkilatı polis gününü kutladı

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Emniyet müdürlüğü ziyaretçi akınına uğradı, Sevgi evleri de polisi yalnız bırakmadı. Miniklerin ziyareti, Ak parti ilçe teşkilatı polis gününü kutladı

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Nisan 2018 Çarşamba 17:19
1563 Okunma
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Emniyet müdürlüğü ziyaretçi akınına uğradı

Emniyet müdürlüğünde verilen kokteyl sonrası ilçe emniyet müdürlüğü ziyaretçi akınına uğradı. Huzurevi sakinleri polislerle kucaklaşarak hayır dualarında bulundular. Ardından Milli Eğitim Müdürü Veli KARAKUŞ, Anadolu Lisesi Müdürü Esen KESKİN, Müdür Yardımcısı Bekir YILMAZ ve Anadolu Lisesi öğrencileri ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek polis teşkilatının 173. Yılını tebrik edip çiçek takdim ettiler.

Miniklerin ziyareti

Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri bu yıl da geleneklerini bozmadılar. Okul Müdürü Ertuğrul İPEK, sınıf öğretmenleri ve sınıf temsilcilerinden oluşan misafirler emniyet müdürlüğüne gelerek polis teşkilatının 173. Yılını tebrik ettiler. Elleriyle hazırladıkları çiçekleri polis asilerine veren minikler, kendilerini korudukları için polislere teşekkür ettiler. İlçe emniyet müdürlüğü makamında bu güne özel okudukları şiirlerle abilerinin gönlüne taht kuran öğrenciler ardından hatıra fotoğrafları çektiler.

Sevgi evleri de polisi yalnız bırakmadı.

İlçemizde devlet koruması altında bulunun öğrenciler ilçe sorumlusu Gülşen Gül CANAZ ve eğitmenleriyle beraber İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim ULUBEY’imakamında ziyaret ettiler. Yanlarında getirdikleri çiçekleri takdim eden öğrenciler, polis teşkilatına teşekkür edip, teşkilatın şehitleri için başsağlığı dilediler. Çekilen hatıra fotoğrafları sonrası çocuklar mutlu bir şekilde emniyet binasından ayrıldılar.

Ak parti ilçe teşkilatı polis gününü kutladı

Ak parti ilçe başkanlığı da her sene olduğu gibi bu sene de polis haftasını tebrik etti. İlçe Başkanı Süleyman ACAR, Kadın Kolları Başkanı Fatma YILDIZ, Gençlik Kolları Başkanı Taha SARI ve partili üyeler ilçe müdürünü makamında ziyaret ederek tüm polislerin bu anlamlı gününü kutladı.

Ayrıca STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar da İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek tebriklerini ilettiler.

Türk polis teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü ve polis haftası etkinlikleri bugün saat 19:30’da belediye başkanlığı tarafından polis ailelerine düzenlenecek yemekle devam edecektir.

Anahtar Kelimeler:
Kızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26