banner94

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN KIZILCAHAMAM'A GELİYOR

AK Partili belediye başkanları, önümüzdeki hafta Kızılcahamam'da kampa girecek.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN KIZILCAHAMAM'A GELİYOR

AK Partili belediye başkanları, önümüzdeki hafta Kızılcahamam'da kampa girecek.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
17 Aralık 2021 Cuma 23:56
1067 Okunma
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN KIZILCAHAMAM'A GELİYOR

AK Partili belediye başkanları, önümüzdeki hafta Kızılcahamam'da kampa girecek.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kızılcahamam'a geleceğini duyurdu.

Başkan Süleyman Acar yaptığı paylaşımda;

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Kızılcahamam’a geliyor 

Sevgili hemşehrilerim,

22-24 Aralık tarihleri arasında Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan AK Partimizin Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısına katılmak üzere ilçemize geliyor.

Bu çok önemli toplantıda; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanımız Sn.Nurettin Nebati, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ile AK Partimizin yönetim kadrosu ve 804 Belediye Başkanımızı Kızılcahamam’ımızda misafir edecek olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Kampımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımıza bir kez daha Kızılcahamam’ımızı tercih ettigi için şükranlarımı sunuyorum." dedi.

AK Partili 804 belediye başkanı, Kızılcahamam'da kampa giriyor. Kampa Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak. AK Partili belediyeler, yeni yol haritalarını belirleyecek.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, 22-23-24 Aralık tarihlerinde 81 ildeki AK Partili Belediye Başkanlarını istişare ve değerlendirme toplantısı için Kızılcahamam'da toplayacak. AK Parti'nin yerel yönetim kampına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak. Erdoğan, hem belediye başkanlarının sorunlarını dinleyecek hem de bir konuşma yapacak.

Kampta AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki bir sunum yapacak. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından belediyelerin yaptığı çalışmalar değerlendirilecek ve yerel yönetimin yeni yol haritası ele alınacak.

804 belediye başkanının katılacağı kampta, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde panel gerçekleştirilecek. Panelde genel başkan yardımcıları Erkan Kandemir ve Hamza Dağ da konuşacak. Genel başkanvekilleri Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım da belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.

Yerel yönetim kampında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sunum yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26