banner94

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

AK Parti Kızılcahamam İlçe başkanlığı tarafından geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

AK Parti Kızılcahamam İlçe başkanlığı tarafından geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
23 Haziran 2016 Perşembe 00:03
944 Okunma
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI  İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

AK Parti Kızılcahamam İlçe başkanlığı tarafından geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

Ankara Konak'ta düzenlenen iftar yemeğine,   AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Hasan AKAN, İl Koordinatörü Ertuğrul Cenk, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Eşi Ayşe Güney, İlçe Başkanı Sefa Yıldırım , Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri, Mahalle Başkanları ve İlçe Muhtarları katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Yıldırım selamlama konuşmasında , 11 ayın sultanı ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını  belirterek, bizden hiç bir desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Muhittin Güney ve kıymetli eşi Ayşe Güney hanım efendi olmak üzere il yönetim kurulu üyemiz Hasan Akan Abimize huzurlarınızda teşekkür eder hayırlı ramazanlar dilerim dedi.

Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptığı selamla konuşmasında  "her daim değerli teşkilat mensubu üyelerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yasarken ramazan ayının böylesine manevi bir ortamda yaşandığı dönemde,  bir araya gelmenin mutluluğu içindeyiz. Ramazan ayının güzelliklerinin yılın 365 gününe yayılması dileğiyle diyerek belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkanımız Muhittin Güney, hepinize hürmetlerimi sunar hayırlı ramazanlar dilerim" dedi. 


Son Güncelleme: 23.06.2016 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2016-06-24 15:05:53

Gururun hakim olduğu dönemde üçlü olmayı bırakın tek olmanın nimetlerini mhp borçlarını ödemekten 2009 da iktidarı altın tepside mhp ye ikram ettikm Bu dönem muhterem baskan ve en buyuk yardimcisi Ayse hanimefendide mutevaziligi ve üçlü olmanın tüm nimetlerinden yararlanildigini ; bu güç ile yatırımların çok kısa sürede ve kaliteli olarak bittiğini goruyor ve ilk defa bir donemde yapilan yatirimim ayni donemde de acilisinin yapilacagini da görüyor muhterem başkanımıza ve esi hanmefendiye teşekkür ediyoruz. "Hastane yerini begenmesek de zamana uygun bir yapıya kavuşmanın sevinci ile" Yorlunuz acik ALLAH (c.c ) yar ve yardımcınız olsun.


Avatar
Asim Celimsiz 2016-06-24 23:12:34

Mustafa bey iftar sofrasında ama bu habri degerlendirmemis. Ona göre yemeğin haber değerini yok. Yada sayın editör cok mu yorulduda istirahat halinde mi.

banner89

banner83

banner26