banner94

DAĞLICA'DA 8 ASKER ŞEHİT OLDU

Hakkari Dağlıca Bölgesi'nde çıkan çatışmada 8 asker şehit oldu.

DAĞLICA'DA 8 ASKER ŞEHİT OLDU

Hakkari Dağlıca Bölgesi'nde çıkan çatışmada 8 asker şehit oldu.

19 Haziran 2012 Salı 09:56
1652 Okunma
DAĞLICA'DA 8 ASKER ŞEHİT OLDU


 

Hakkari Dağlıca Bölgesi'nde çıkan çatışmada 8 asker şehit oldu.

 

Hakkari'nin Irak sınırındaki ilçesi Şemdinli'nin Dağlıca kesimindeki birliklere bu sabah ağır silahlarla saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 8 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı.

 

Derecik İç Güvenlik Tabur Komutanlığı'na bağlı sınırın sıfır noktasındaki üs bölgelerine Irak topraklarından sızan teröristler saat 05.00 sıralarında üç noktadan ağır silahlarla saldırdı. Teröristlere askerler anında karşılık verdi. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 8 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı.

 

Bölgeye havadan ve karadan takviye birlikler sevk edilirken teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışmanın aralıklarla devam ettiği belirtildi. Şemdinli ve yakındaki birliklerden çatışmanın olduğu sınır bölgesine ambulans ve asker gönderildi.

 

21 EKİM 2007'DE 12 ASKERİMİZ ŞEHİT OLMUŞTU

 

Dağlıca'da 21 Ekim 2007 günü yine Irak topraklarından sızan PKK’lıları 7 koldan saldırısı üzerine çıkan çatışmalarda 12 asker şehit olmuş, 16 asker yaralanmıştı. Çatışmalarda 32 terörist ölü ele geçirilmişti


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal K. 2012-06-19 20:48:40

Devlet yeterli önlemleri almıyor.Düşünsenize Bülent Arınç ın konuşmalarında adamların ne kadar umrunda olduğu belli oluyor.Bülent Arınç diyorki 8 şehit verdikten sonra''Teröristler kalabalıktı ve silahlılardı''.Sanki biz bilmiyoruz silahlı olduklarını,yeterli önlem alınıyormu,teröristleri kökünden kazımak için birşeyler yapın,başka işlerle uğraşacağınıza kürtlere fazladan haklar vereceğinize,teröristlere açıktan bayrak sallatacağınıza Allah aşkına bişeyler yapın bizlerde elimizden gelen desteği verelim..Olan gariban evlatlarına oluyor,zengin bebeleri eğlenmelerde.Adalet yok kısacası ülkemizde.Şehitlerimize Allah'dan rahmet ailelerine ve yakınlarına Türk Milletine başsağlığı dilerim.Şehitler ölmez...

banner89

banner83

banner26