Ak Parti Ankara Milletvekili İSİPAB. Türk Grubu Başkanı ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Emrullah İşler, düzenli ilçe ziyaretlerine Çamlıdere İlçesi ile devam etti…
İlçe teşkilat başkanlığında Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılanan İşler, ilçe binasında bir süre sohbet ederek belediye ve ilçe teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi aldı.
İlçe Koordinatörleri Alââddin Varol, Mehmet Altındal, İGM. Üyeleri Ahmet Kandemir, Durali Alkan, belediye meclis üyeleri Halis Çalıkıran, Osman Erkam Parmaksız, Ahmet Şahin ve Uğur Aktar’ın da hazır bulunduğu program Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can’ın da katılımıyla Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurul toplantısıyla devam etti.
Köylere Hizmet Götürme birliği Genel Kurul toplantısında Çamlıdere Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Kütükçü, İGM Üyeleri Durali Alkan, Ahmet Kandemir, Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can ve Ankara Milletvekili İSİPAB. Türk Grubu Başkanı ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Emrullah İşler birer konuşma yaptı.
Ankara milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler yaptığı konuşmada bölgenin talepleri arasında yer alan yayla bölgesi elektrik çalışması, turizmi yatırımları, devam eden jeotermal çalışmaları, Çamlıdere otoyol bağlantısı ve koyunculuk Projeleri hakkında geniş bilgi verdi.
Konuşmasının devamında yürürlükte olan Büyükşehir Yasası il ilgili bilgilendirme yapan İşler ülke gündeminde olan çözüm sürecine de geniş yer ayırdı. İşler “şu ana kadar aldığımız sonuçlar ve kamuoyundaki destek yüzde 60 oranını geçti. Terörden birinci derecede mağdur olan Güneydoğu bölgesine baktığımız zaman o bölgede sürece destek yüzde 90’ların üzerinde. İnsanların artık gözlerinin içi gülüyor, yüzleri gülüyor.” diyerek 2023 hedeflerine ulaşmak için daha çok çalışmak zorunda olduklarının altını çizdi.
İşler ziyaret programına sırasıyla Çamlıdere Kültür Evi ve huzurevi ziyaretleriyle devam ederek bilgi aldı.
Program sonunda vefat eden Ahatlar köyü eski muhtarı Durali Gürbüz’ün cenazesine katılan İşler hemşehrileriyle de bir süre sohbet ederek dilek ve düşüncelerini paylaştı.
Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can ziyaret sonrasında “milletvekilimizin bizleri her fırsatta ziyaret etmesinden ötürü çok memnunuz. Kendisine her gelişinde ilçemizin değişen çehresini ve yapımı devam eden hizmet ünitelerini gösterme fırsatı bulduk. Sağ olsun her ihtiyacımıza ve sorunumuza sahip çıkıyor. Bizler Çamlıdere ve bölgesi olarak kendisinden razıyız” dedi.
Çamlıdere İlçe ziyareti ile ilgili bilgi veren İşler, “Bölge ziyaretlerimizi TBMM. Genel Kurul, dışişleri komisyonu ve başkanlığını yaptığım İSİPAB. Uluslararası komisyon çalışmaları ile birlikte bulduğumuz her fırsatta sürdürüyoruz. Çamlıdere İlçemizde devam eden hizmet çalışmaları ile ilgili son durumu yerinde görmek ve hemşehrilerimizle bir araya gelmek üzere tekrar ilçemize geldim.. Belediye Başkanımız gayretleri ve takibiyle Çamlıdere’nin çehresini değiştirmiş, bu da bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bu vesileyle biz de hemşehrilerimizle kucaklaşıyor, hasret gideriyoruz.
İnsanımız Ak Parti İktidarından ve belediyelerimizden son derece umutlu, yapılan hizmetleri ve yatırımları bizzat kendisi görüyor ve değerlendiriyor, bir siyasetçi olarak ben de cadde ve sokaklarda dolaşırken insanımızın beklentilerini görüyorum. Özellikle gündemde olan çözüm süreci ile ilgili insanımızın büyük beklentisi var. Bizde hükümet olarak bu süreci en güzel şekilde takip ederek sonuçlandırmayı arzuluyoruz. Bu vesileyle ilçemizde hizmet eden başta belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.26.04.2013




