banner94

YABANABAT’TAN SESLENİŞ

Kutsal Vatanımızın özü olan ve özgül ağırlığını oluşturan, Ana sütü kadar temiz Kızılcahamamlı hemşehrilerim; Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti ve bereketi üzerinize olsun.

Yüceler Yücesi Mevla izin verirse, sizlerle bu köşeden dertleşecek, edindiğimiz bilgi ve birikimleri paylaşacak, ortak sorunlarımızın halledilmesi için izlenecek yol ve yöntemleri bulmaya, göstermeye çalışacağız. Siyasi parti ile şahıs çekişmelerinin dışında kalmaya özen göstereceğiz.Toplumumuza olan yükümlülüğümüzü yerine getirme gayreti içinde olacağız.

Kıymetli Hemşehrilerim,

Geçmiş bilinmeden gelecek inşa edilemez. Nesillerimizin geçmişlerini tüm yalınlığıyla ve gerçekliğiyle öğrenmeleri, kendilerine olan güvenlerini artıracak, tarihsel süreçte yapılan yanlışlıkları yapmayarak, doğru adımlar atmalarını sağlayacaktır. En büyük ihtiyacımız olan çağın bilgi ve donanımları ile mücehhez, ahlaklı , erdemli bir nesil yetiştirmek amacına bir nebze katkı sunmak dileğimizdir.

İnanıyoruz ki, hemşehrilerimiz hayatın her alanında yetişmiş nitelikli kişilerden oluşmaktadır. İnsanımızın gereksinmelerini karşılayacak bilgi ve birikime sahiptir. Organize hareket etmesi, kısır döngü ve hasetlikten kurtulması halinde başaramayacağı iş ve faaliyet yoktur. Biz birlik ve beraberliğin, ortak aklın sözcüsü olacağız.

Ezelin ve ebedin sahibi olan Rabbimizden bizleri iyiliklere, güzelliklere yönelenlerden eylemesini, ayıplarımızı, kusurlarımızı örtmesini niyaz ederim.

SELİM ŞENOL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vahit Şentürk 2012-02-07 15:51:49

Sayın Selim Bey,
Bilgi birikimlerinizi bizlerle paylaşacak olmanız çok güzel ve çıok isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Selamlar

Avatar
adnan kocak 2012-02-07 15:55:13

Oooooooo koca başkan hoşgeldin, sefalar getirdin. Görelim bakalım mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler

Avatar
tatlı cocuq 2012-02-07 16:38:19

sizi tanımıyormm ama okumak isterim bakalımm bilgi denizinizin lezzeti tatlı mı tuzlu mu

Avatar
Veysel BAYRAM 2012-02-09 00:01:57

Muhterem Kardeşim, Yıllardır Kızılcahamam adına Sivil Toplum Kuruluşu Dernekçilik yaparken bugün bu köşede yine Kızılcahamam’a Yazıların ve yorumların ile Hizmet etme amacın hayırlı olsun Allah (c.c) utandırmasın
Bu vesile ile yıllardır üzerinde durduğum bir fikrimi sizinle ve aracılığınız ile kamuoyu ile paylaşmak isterim. Sayın kardeşim istersen derdimi bilinen dört önekle özetleyeyim. “Kızılcahamam Jeotermal Aş.’nin % 99,99450 hissesi Kızılcahamam belediyesinin dolayısı ile Kızılcahamam halkının, Bu hisseyi temsil edenler yıllardır Belediyeye ye ne bilgi ne hesap verirler, şirketin kapalı kutu gibi karanlık çalışmasına rıza gösterirler” – “Bir şirket aracılığı ile bile, bile imar yapma, imancıya borç ödeme taktikleri ile Kızılcahamam belediyesini Kızılcahamam halkını 25-30 trilyon dadandırırlar.” – “Kızılcahamam Belediye Otobüs İşletmesini bile, bile peşkeş çekerler” – “Küçük Kaplıcayı kat karşılığı peşkeş çekerler” ama kimse bunlarla ferdi mücadele edemez. Bu gerekçe ile Kızılcahamam’ımızın acilen il ve ilçemizde mevcut Sivil Toplum Kuruluşlarımızın, genele hitap eden derneklerimizin ve bu manada hizmeti benimsemiş muvazzaf veya emekli işadamı, esnaf. Zanaatkar, öğretmen hukukçu, maliyeci, sağlıkçı, mimar, mühendis, vb kardeşlerimizin önderliğinde ve katkıları ile, (KÖTEK. FBŞK.) “Kızılcahamamlıların Önündeki Tüketici Engellerini Ortadan Kaldırma Federasyonu Başkanlığı” veya daha uygun bir isim altında samimi bir Sivil Toplum Kuruluşu kurulması. Kurulan federasyonun şeffaf ve aktif girişimleri ile Kızılcahamam’ımızda (Bölgemizde) şeffaflaşma sağlanabileceği, tüketici lehine gelişen pek çok olumsuzluklarda tüketici lehine çözüme kavuşturulabilenciği, bataklıkların kurutulabileceği Kızılcahamam da ŞEFAFLAŞMANIN SAĞLANACAĞI, inancı ve dileği ile fikirlerimi her kesim ile paylaşırım. Bu vesile ile sizinle de paylaşmanın huzuru içerisinde ilgilerinizi ve gereğini bekler başarılar diler saygılar sunarım.

banner83

banner26