banner94

BÜLENT UYAR'DAN SPOR DEĞERLENDİRMESİ

BÜLENT UYAR'DAN SPOR DEĞERLENDİRMESİ

uğur demirbaş
uğur demirbaş
19 Eylül 2018 Çarşamba 16:57
738 Okunma
BÜLENT UYAR'DAN SPOR DEĞERLENDİRMESİ

SÜPER LİG SÜPRİZLERELE DOLU

2018/2019 süper lig de 5,hafta maçları oynandı.Liginfavorilri ;Galatasaray ve Beşiktaş iyi futbollarını azda olsa gösterdiler.Bunun yanında Fenerbahçe ve Trabzon lige adapte olamamış gözüküyor.Fenerbahçe aldığı 3 yenilgiyle teknik diertörCocoyu sorgulamaya başladı.Trabzon spor geçen hafta Galatasaray ı 4/0 yenmesine rağmen Alanya spor a yenilmekten kurtulamadı.Beşiktaş ise bi iyi bi kötü görünüyor.

Fenerbahçe birçok transfer yapmasına rağmen istenilenin çok altında.Galatasaray da Emre Akbaba transferinin ne kadar doğru olduğunu hem kendi takımın dan hem de milli takım ferformansındangözlüyoruz.Fakat Galatasaray GOMİS i ararmı buda merak edilen bir diğer konu.

HOŞ GELDİN ANKARAGÜCÜ

İlimizin Güzide kUlübü ANKARAGÜCÜ 2018/2019 FUTBOL SEZONUNA alıştı….Musabakalarının nerde oynayacağı tam belli olmayan Ankaragücü buna rağmen

İsmail KARTAL ile çok güzel transferler yaparak;ligin 5 haftasında Akhisarı 1/0 yenerek ligde çok canlar yakacağı sinyali verdi.ANKARAGÜCÜ ne bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.İYİKİ VARSIN ANKARAGÜCÜ

GENÇLER 5 DE BEŞ

Bu sene Spor toto 1.ligde mücadele eden takımımız 5. Maçınıda kazanarak yoluna kayıpsız devam etti.Ligin son maçında Elazığ spor u konuk eden Gençler ;maçı 3/1 gibi rahat bir skorla kazanarak 5 maçta 15 puan yaptı ve liderliğini sürdürdü.Ligdenağmağlup olan Geneçlerbirliğitüm oteritelerinde beğenisini kazanmakta.

GENÇLERBİRLİĞİ ‘ne bundan soraki maçlarında başarılar diler;2019/2020 sezonunda Ankaragücü ile elele süper lige devam dileklerimizi iletiyoruz.

U -15 ON PUAN YAPTI

U/15 ANKARA AMATÖR FUTBOL gruplar aşamasında mücadele eden futbol takımımız, 6 maçta 10 puan yaptı. Bazı futbolcularımızın sezon başında tatilde olması,bazılarının da sakat olması nedeniyle 4 maçta 2 yenilgi alan takımımız 2 rakibimizin gelmemesi sebebiyle 6 puan alıp, 10 puana ulaştı.Bu hafta sonu 23 eylül Pazar günü saat 12,00 de ilçemizde oynaNAN Batıkent maçıyla; ligdeki yerini yukarı taşıması anlamında önemli maça çıkacak olan takımımıza başarılar diler, geçen sezon ki gibi ilk 2 mücadelesi içinde olmalarını gönülden istediğimizi belirtmek isteriz………HAYDİ KIZILCAHAMAM BELEDİYE U 15……

Anahtar Kelimeler:
BÜLENT UYAR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26