banner94

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ OLDU

Kızılcahamam Kaymakamlığı yazı işleri müdürlüğüne Ali Dede Ünal atandı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ OLDU

Kızılcahamam Kaymakamlığı yazı işleri müdürlüğüne Ali Dede Ünal atandı

uğur demirbaş
uğur demirbaş
10 Aralık 2018 Pazartesi 12:55
1713 Okunma
YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ OLDU

Uzun süredir Özkan Yıldırımoğlu tarafından vekaleten bakılan Kızılcahamam Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne, Kızılcahamam İlçe Nüfus müdürlüğüne şef olarak görev yapan Ali Dede Ünal atandı.

Kızılcahamam Akçakese nüfusuna kayıtlı olan Ali Dede Ünal, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamun yönetiminden mezun olarak, 1998 yılında Gazi Diş Hekimliği Fakültesinde memurluğa başladı.  2001 yılında Kızılcahamam Nüfus Müdürlüğüne naklen atanan Ünal, 2008 yılından beri nüfus şefi olarak görev yapmakta. 2018 yılı İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme unvanı değişikliği sınavında basarı göstererek Kızılcahamam Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne atandı.

Anahtar Kelimeler:
Yası IşleriAli Dede ünal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Gazi YILDIRIM 2018-12-10 14:34:39

Beyefendi kişiliği, yapmış olduğu görevlerdeki liyakat ve çalışkanlığı ile tanıyıp takdir ettiğimiz Ali Bey'i yeni görevinden dolayı tebrik eder, hakkında ve Kızılcahamam hakkında hayırlı olmasını dilerim.

Avatar
Tahir EKMEN 2018-12-10 15:37:31

Sevgili Ali Kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum Hayırlı olsun

banner89

banner83

banner26