banner94

VATAN AŞKI BU İŞTE

Bugün Gazete manşetlerinde Kızılcahamam’ın kahramanlarına yer verildi ve gazeteler şöyle yazdı;

VATAN AŞKI BU İŞTE

Bugün Gazete manşetlerinde Kızılcahamam’ın kahramanlarına yer verildi ve gazeteler şöyle yazdı;

uğur demirbaş
uğur demirbaş
04 Ağustos 2016 Perşembe 12:38
1021 Okunma
VATAN AŞKI BU İŞTE
Bugün Gazete manşetlerinde Kızılcahamam’ın kahramanlarına yer verildi ve gazeteler şöyle yazdı;

Hakan, Lütfi ve Mehmet Gülşen... 15 Temmuz gecesi abi, kardeş ve enişte ‘Biz şehit olmaya gidiyoruz’ deyip Külliye’ye koştu. Korkusuz ‘Gülşenler’ FETÖ’cü hainlerin F-16’dan attığı bombalara hedef olup birlikte şehadete ulaştı.

 

239 şehit, 2 bin 191 gaziyle demokrasi destanı yazılan 15 Temmuz'da hainlere direnenlerden biri de Gülşen ailesiydi. Ankara Kızılcahamam'da yaşayan ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde demokrasi nöbeti tutan Gülşen ailesi, o gece 3 şehit verdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Kızılcahamam'dan 70 kilometre yol gelerek vatan savunmasına katılan aynı aileden Mehmet Gülşen (61), kardeşi Hakan Gülşen (43) ve kuzeni ve enişteleri olan Lütfi Gülşen (63) F-16 uçağından atılan bomba sonuncunda hayatını kaybetti. Darbe girişiminde vatan savunması için beraber yola çıkan 3 demokrasi kahramanı beraber direndi, beraber öldü ve beraber gömüldüler.

 

Hain darbe girişiminde 2 kardeşini ve bir amcaoğlunu kaybeden Nizami Gülşen, "Aynı aileden 3 şehit vermenin acısını da gururunu da birlikte yaşıyoruz" dedi. Kardeşlerinin ve kuzenlerinin vatanına, milletine bağlı insanlar olduğu ifade eden Gülşen şunları söyledi: "Onlar darbe girişiminde vatan savunması için yola çıktılar. 'Şehit olmaya gidiyoruz' dediler. Beraber gittiler, beraber direndiler, beraber öldüler ve beraber gömüldüler. Allah'ın takdiri. Allah vatanımıza bir daha böyle bir olay yaşatamasın. Üçü de vatanına, davasına sadık güzel insanlardı. Darbecileri görünce 'Hadi gidelim şunlara bir demokrasi dersi verelim' dediler."






Son Güncelleme: 04.08.2016 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2016-08-05 08:42:56

Meclis kararlari bir sonraki mecliste degisebilir. 3 Sehidimizin isimlerinin bir caddeye "GULSENLER" olarak verilmesi de bir kadirşinaslık ama; simdi herkes bilsede yarin hangi gulsenler M.agcinlimi GULSENLERMI, yoksa ismetpasali GULSENLERmi? diye sorarlar. Oncelikle bu sehitlerimiz "muvazzaf" degil gonullu vatan savunmasina kosan 3 SEHITLERIMIZ. Bu gerekçe ile isimlerinin daha gorunur bir yer olan bir yerde degerlendirilmesi daha uygun olur mesela, 3 bolum den olusan acik pazar yarinin her bir bölümüne "Mehmet Gulsen - Hakan Gülşen ' Lütfi Gülşen kasaplar carsisi, pazar yeri " gibi verilmesi ve her bölümün iki ayrı girişine büyük boy resimlerinin aşılması daha yerinde olur dilek ve temennisi ile.

Avatar
Uğur Mutlu 2016-08-05 22:49:47

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun Rabbim sahadetlerinden razı olsun

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-08-06 22:36:23

bu güne kadar her şehidimizin ismi bir caddeye verilirken . 4 demokrasi şehidimizden üçünün isimlerinin toptan bir caddemize sadece "gülşenler caddesi̇" olarak verilmesi bir kadirşinaslıktır ama, yarın "bu gülşenler kim ? mahkemeağcinli gülşenlermi̇? ismet paşalı vb. gülşenlermi̇? teredütüne ve demokrasi şehitlerimizin unutulmasına neden olacak bir karardır. ayrica 4 şehi̇di̇mi̇z muvazzaf değil gönüllü demokrasi̇ şehi̇tleri̇mi̇zdi̇r. bu gerekçe ile 3 şehidimizin isimlerinin 3 bölümden oluşan açık pazar yerimizin her bir bölümüne mesela 1- demokrasi̇ şehidimiz mehmet gülşen kasaplar çarşisi, 2- demokrasi̇ şehidimiz hakan gülşen sebze meyve hali, 3- demokrasi̇ şehidimiz lütfi gülşen sebze meyve hali, olarak verilmesi ve her bölümün iki girişine resimlerinin ve şehitlik kitabelerinin yazılması 3 demokrasi şehidimizin daima hatırlanmasına imkan verecek bir uygulama olacaktır dilek ve temennisi ile,

banner89

banner83

banner26