banner94

ÜSTGEÇİT YENİDEN YAPILIYOR

Kızılcahamam D-750 karayolu Meslek Lisesi Önünde bulunan üst geçit

ÜSTGEÇİT YENİDEN YAPILIYOR

Kızılcahamam D-750 karayolu Meslek Lisesi Önünde bulunan üst geçit

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Temmuz 2021 Pazar 15:48
1176 Okunma
ÜSTGEÇİT YENİDEN YAPILIYOR

Kızılcahamam D-750 karayolu Meslek Lisesi Önünde bulunan üst geçit

Kızılcahamam D-750 karayolu üzerinde Kızılcahamam Adem Özbekler Kültür Merkezi ve Şehit Hakan Gülşen Tusaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yaya üst geçidi olarak kullanılan üst geçit yapılan köprülü hastane kabşağı sebebi ile yıkılmıştır.

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın karayolları bölge müdürü ile görüşme sonrası yapılmaya başladı.

Başkan Acar Yaptığı Açıklamada; İlçemizin iki yakasını bağlayan, Hastane Kavşağı ve Yol inşaatı projesinde sona yaklaşıyoruz.

Proje kapsamında yaya güvenliğin daha da artırılması için üst geçit çalışmalarına da başlandı.

Bitmesine çok az kalan proje tamamlandığında inşallah bölgede yaşanan trafik kazaları en aza indirgencek, siz değerli hemşehrilerimiz son derece güvenli yol ve üst geçitten ulaşımlarını sağlama imkanı bulacaksınız.

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ise yaptığı açıklamada; Kızılcahamam Tusaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kızılcahamam Terminali arasındaki üstgeçit aynı yerine yenilenerek inşaa ediliyor. Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü tarafından öğrencilerimizin güvenliği için çelik aksamlı olarak tasarlanan üstgeçidin montaj çalışmaları hızla devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Üstgeçitte
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26