banner94

UMRE YOLCULARINA MANEVİ GECE

Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen ve hayır sahiplerinin finanse ettiği Umre yolculuğuna gidecek olanlar için manevi gece düzenlendi.

UMRE YOLCULARINA MANEVİ GECE

Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen ve hayır sahiplerinin finanse ettiği Umre yolculuğuna gidecek olanlar için manevi gece düzenlendi.

22 Ocak 2013 Salı 22:45
1420 Okunma
UMRE YOLCULARINA MANEVİ GECE

   Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen ve hayır sahiplerinin finanse ettiği Umre yolculuğuna gidecek olanlar için manevi gece  düzenlendi.

 

   Umre yolculuğuna çıkacak olan Kızılcahamamlılara 09.02.2012 Perşembe günü saat:19:30’da Sultan Süleyman Toplantı salonunda düzenlenen manevi geceye İlçe Kaymakamı Mustafa Çit Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müftüsü Tahsin Aydı, Diyanet İşleri Hac ve Umre dairesi başkanı Hayrullah Köken,Umre Yolcuları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

   Program Hafız Seyitali Çelik tarafından Kur-an’ı Kerim Tilavetiyle başladı. Hafız Fazlı Çoban’ın sunumuyla devam eden programda konuşan Belediye Başkanı Coşkun Ünal; Bu hayırlı organizeyi düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz, Bu organizasyon da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Ücretsiz olarak Umreye götüreceğimiz vatandaşlarımız 26 Ocak 2013 Cumartesi günü yola çıkacaklar şimdiden Umreleriniz kabul olsun diyen Başkanımız Coşkun Ünal Umre yolculuğunu finanse eden Hayır sahiplerini kim olduklarını da açıkladı.

 

Manevi gecede Diyanet İşleri Hac ve Umre dairesi Başkanı Hayrullah Köken Umre konusunda bilgilendirme yaparak Diyanet işleri tarafından hazırlatılan umre konulu sinevizyon gösterisi izletti. Programın devamında Hafız Fazlı Çoban, Hafız Esat Aydoağn ve Hafız Seyitali Çelik bir birinden güzel İlahiler söyleyerek Umrecilere ve Kızılcahamamlılara manevi bir gece yaşattılar.

 

Programın sonunda Umre yolculuğuna çıkacak vatandaşlarımız için dualar edilerek Emekli İmam İsa Ersin hoca tarafından okunan ilahi ile duygulu anlar yaşandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26