banner94

TÜM PERSONELE EŞİT DAĞITILACAK

Kızılcahamam Belediyesi'nin Tüm Personeline 2160 TL Promosyon Verildi.

TÜM PERSONELE EŞİT DAĞITILACAK

Kızılcahamam Belediyesi'nin Tüm Personeline 2160 TL Promosyon Verildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Aralık 2019 Salı 12:02
1443 Okunma
TÜM PERSONELE EŞİT DAĞITILACAK

Kızılcahamam Belediye Binası Toplantı Salonunda yapılan bankalarla süresi biten çalışanların maaş anlaşmasının yenilenmesi kapsamında 5 yıllık bir ihale gerçekleştirdi.

Kızılcahamam Belediyesi'nin Tüm Personeline 2160 TL Promosyon Verildi.

Kızılcahamam Belediyesi, bankalarla süresi biten çalışanların maaş anlaşmasının yenilenmesi kapsamında 5 yıllık bir ihale gerçekleştirdi. İlçe merkezde şubesi bulunan 4 banka katıldı. Sendika yetkililerinin de yer aldığı ihale komisyonu, banka temsilcileri ile toplanarak, 2019-2024 yıllarını kapsayacak yeni maaş anlaşması için ihaleyi gerçekleştirdi. Belediye personeline ekonomik destek sağlamayı hedefleyen anlaşmanın en önemli konusu, çalışanlara verilecek promosyon bedeli oldu. İhaleye katılan banka temsilcileri, bu konudaki tekliflerini önce zarf içerisinde ihale komisyonuna sundu, daha sonra da açık arttırma usulüne göre teklifler yenilendi.

Görüşmeler sonucunda Halkbank Şubesi, çalışanlara en yüksek promosyon teklifini vererek maaş ve promosyon ihalesini kazandı.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, Belediye olarak bugüne kadar en yüksek oranda promosyon miktarına ulaştıklarını söyledi. Promosyonların çalışanların hesaplarına ilgili banka tarafından en kısa sürede yatırılacağını belirten Acar, “Belediye çalışanlarımız için bu zamana kadar en yüksek promosyon miktarında anlaşma sağladık. İhale sonucuna göre tüm personelimiz ayrım yapılmaksızın Jeotermal ve Belediye olmak üzere 2160 TL promosyon ödemesi alacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26