banner94

SOĞUKSU MİLLİ PARKINDA ÇALIŞMA VAR

Kızılcahamam Soğuksu Milli parkında bordür ve düzenleme çalışmaları başlatıldı.

SOĞUKSU MİLLİ PARKINDA ÇALIŞMA VAR

Kızılcahamam Soğuksu Milli parkında bordür ve düzenleme çalışmaları başlatıldı.

27 Temmuz 2012 Cuma 09:38
3567 Okunma
SOĞUKSU MİLLİ PARKINDA ÇALIŞMA VAR

Kızılcahamam Soğuksu Milli parkında bordür ve düzenleme çalışmaları başlatıldı.

 

Ankara Büyük Şehir Belediyesi, Koruma ve Kontrol daire Başkanlığı tarafından yaklaşık 10 yıldır kontrol altında olan Kızılcahamam Soğuksu milli parkında ummalı bir çalışma başlatıldı. Milli Park şefliği tarafından yaptırılan ve çok eski halde çocukların hizmetinde tutulan oyun parkları yenileme, çevre düzenlemesi ve oto park yapımı için Ankara Büyük şehir Belediyesi Koruma ve Kontrol dairesi başkanlı kolları sıvadı.

 

Büyük Şehir Belediyesi Koruma ve Kontrol dairesi Soğuksu Milli Parkı İdari Amiri Fahri Erişmiş soğuksuhaber’e yaptığı açıklamada; “Ankara Büyük şehir Belediyesi Koruma ve Kontrol dairesi başkanlığı tarafından Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı girişi sol tarafta bulunan dere ve yol arasındaki yaklaşık 600 m’lik boş alanda misafirlerin daha rahat hareket edebilmeleri için otopark, önceki çocuk parklarının olduğu bölgeye yine aynı hem engelli, hem de normal daha teferruatlı çocuk oyun parkları, biraz üs tarafta güvenlik merkez binasına kadar olan alana da yine otopark düzenlemesi ve zeminin ise bordür taşı döşeme işi yapılmaktadır, Gökçek parkında bulunan oyun parkı da yenilenmektedir.

 

Milli parkta her gün yürüyüş ve koşu için gelen vatandaşlarımızın daha güvende olması için ise yol ile park arasında 1,5 m’lik yürüyüş kaldırımı çalışması da yapılarak hizmete sunulacaktır” diye konuşan Erişmiş daha sonraki projelerden bahsederek şöyle devam etti; “Milli park içerisinden geçen dere yatağının üzerinin kapatılarak gidişli gelişli koşu ve yürüyüş parkuru projesi ve milli parkımızın çok sıkıntılı olan elektrik hattının yeraltına alınması ve bu elektrik hattı Gökçek parkına kadar çıkartılması planlanıyor” dedi.












Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26