banner94

SİYASET HIZLANDI

Kızılcahamam’da siyasetin suyu ısınmaya başladı. Aday Adayları ve Adaylar seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

SİYASET HIZLANDI

Kızılcahamam’da siyasetin suyu ısınmaya başladı. Aday Adayları ve Adaylar seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
13 Aralık 2013 Cuma 19:14
1973 Okunma
SİYASET HIZLANDI

Kızılcahamam’da siyasetin suyu ısınmaya başladı. Aday Adayları ve Adaylar seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Akparti Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı Kızılcahamam M müftülük personeli ve İlçe Müftüsü Tahsin Aydını makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.

Beyhan Sarı yaptığı açıklamada; “İlçe Müftüsü Tahsin Aydın göreve başladığı andan itibaren Kur'an Kurslarına verdiği destekle halkın büyük teveccühünü kazanan ve yaptığı gayretli çalışmalarıyla ilçemizde Kur'an Kursu sayısını artırmış, İmam Hatip okulu öğrencileri başta olmak üzere İlçedeki tüm eğitim gören öğrencilerden de desteğini esirgememiştir. Camilerde ve merkezlerde yapmış olduğu seminer,etkinlik,konferans ve sohbetlerle ilçemiz gençlerine ve halkına ilmi,dini fikir ve düşüncelerin inkişafına katkıda bulunmuştur.

Müftümüz Tahsin Aydın Hocamıza hizmetlerinden ve gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimizi sunuyor.Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Beyhan Sarı Müftülük ziyaretinden sonra ilçemiz esnafını ve kıraathaneleri ziyaret ederek, sohbet etti. Ardından Köy ziyaretleri kapsamında Yukarı Çanlı Köyündeki Soğuksu tesislerinde civar köylerin muhtarları ,köy halkı ve gençlerle sohbet ve istişarelerde bulundu.

Yaptığı açıklamada iddialı konuşan Sarı; Kızılcahamam’ın kaderini değiştireceğiz, Uzun yıllardır ilçemizin makus talihi olan şehre göçü tersine çevireceğiz. İlçemizde işsiz bir genç bırakmayacağız .Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en az 3 çocuk hedefi için, öncelikle, işi olmayana kız verilmez düşüncesini ,yapacağımız ve yürüteceğimiz projelerle üretimi ve istihdamı arttırarak işsizlik sorununu çözerek yıkacağız.Yerel projelerle, dünya bankası ve kalkınma ajansı projeleriyle, organik tarımı ve hayvancılığı geliştireceğiz.Turizmi ve özellikle doğa turizmini öncelikli hale getireceğiz .Kızılcahamam’ı eğitim,kültür,sanat ve ticaret merkezi durumuna getirerek, dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik evden çalışma projelerini hayata geçireceğiz dedi.





























Son Güncelleme: 13.12.2013 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kızılcahamamlı Remzi 2013-12-13 19:39:05

beyhan başkanim allah kolaylık versin ,senin mütevaziliğin her şeye bedel,ama calişman daha takdirlik help ilkleri senle yaşadı diğer adaylar.

Avatar
Kızılcahamamlı 2013-12-13 22:51:38

allah için candan koşturana,candan anlatana,candan davranana,adam gibi candan olana sahip cıkalım beyhan bey gercekten ilçemizde takdir edildi.söz milletinse kesinlikle beyhan sarı.

Avatar
Köylü Muhtar 2013-12-15 20:46:35

beyhan başkan güvem deresi ve diger taraflardan oy alacak yapıdaki tek aday,olmasada bundan sonra kızılcahamam ve ankara siyasetinde olacagı kesinleşti artık millet arkasında durur,durulması gereken bir lider olur.

Avatar
vEYSEL bayram (3) 2013-12-16 23:09:54

işaallah 2014 seçimlerinde ii. atatürk – ii. fatih ii. kanuni adam gibi adam aziz ve muhterem başbakanım genel başkanım recep tayyip erdoğan ve dava arkadaşlarının desteğine ve rüzgârına köylerinde (oy+ları) rüzgârı eklendiği için seçimi garanti görülerek, seçim kazanacak bir aday yerine benim adayim aday olsun psikolojisi ile 2009da yapilan yanliş tekrarlanarak tekrar tarihin tekerrür ettirilmemesi dilek ve temennisi ile.

not: aday adaylığı stratejisi ile görevde ilerleme, yeni bir makam/iş kapmak için aday adayı olanlara itibar edilmemesi ve bu bağlamda sayın âdem özbklerin kişisel oyunun 100ü geçmeyeceği gerekçesi ile aday adaylığı ve aday tespiti sonrası yapabileceği blöflerinin dikkate alınmaması dilek ve temennisi ile
e

Avatar
vEYSEL bayram (2) 2013-12-16 23:11:09

Veysel BAYRAM (2)
1-2004-2009 döneminde 5 yıllık çalışması Kızılcahamamlılar tarafından tasvip edilmeyen Sayın Âdem ÖZBEKLERİN HALKA RAĞMEN Sayın Haluk İPEK’İN (Sayın Necati ÇETİNKAYA – Hali ÜRÜN vb) referansı ve himayesi ile 2 nci kez aday yapılmasıdır.
2- Sayın Âdem Özbeklerin 2009 adaylığında oluşan siyasin gaf’ı anında lehine kullanarak kişisel Belediye Meclis Listesi oluşturması ve ÜÇLÜ OLAMANIN GÜCÜ/rüzgârı ile seçimi hafife alarak pasif seçim stratejileri/çalışmaları ile 2004 de seçim kazandığı rakibine 2009 seçimlerinde Kızılcahamam Belediye başkanlığını altın tepsi içinde sunmasıdır

Avatar
Veysel BAYRAM (1) 2013-12-16 23:12:18

Veysel BAYRAM (1)
Öncelikle Siyonistlerin/dış güçlerin ve iç yandaşlarının 11 yıldır başaramadıkları Adam gibi Adam Aziz ve Muhterem Başbakanım Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları ile AK PARTİ İKTİDARINI zayıflatma girişimlerine katkı veren DERSHANELERİN KAPATILMASI İLE İLGİLİ sergilenen tavır İslam’a en yakın ve günümüzde en çok hizmet eden iki gruba da yakışmayan Ve İslam’a ve T.C. çok büyük zarar veren bu hususunun aklıselim ile çözüme kavuşması için ZİRVEDEN TABANA bütün kurum ve kişilerin deryada zerre kadarda olsa katkı sağlaması dilek ve temennisi ile.
2009 yanlışına rağmen Kızılcahamam'ımızı şereflendirmekten vaz geçmeyen II Atatürk - II Fatih II Kanuni Adam gibi Adam Muhterem Başbakanım Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarının Kızılcahamam’ımızı şereflendirdiğinde MHP’li belediye başkanı tarafından karşılanmasının sebepleri;

banner89

banner83

banner26