banner94

ÖĞRENCİLER ATANIN HUZURUNA ÇIKTI

AYŞE BEZCİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ATA’NIN HUZURUNDAYDI

ÖĞRENCİLER ATANIN HUZURUNA ÇIKTI

AYŞE BEZCİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ATA’NIN HUZURUNDAYDI

uğur demirbaş
uğur demirbaş
18 Nisan 2019 Perşembe 20:31
1182 Okunma
ÖĞRENCİLER ATANIN HUZURUNA ÇIKTI

Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri geleneksel hale getirdiği ve bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Anıtkabir ziyareti ve resmi programını 17 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirdi.

 Turizm Haftası ve mezuniyet programı kapsamında 17 Nisan Çarşamba günüsaat 10.30’da Okul Müdürü Handan ARSLAN’ ınheyet başkanı olarak çelenk koyduğu törende ,  Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğretmenve öğrencileri bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir’deki töreninden sonra  Saat 14.00 ‘te  öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu okuldaki mezuniyet programına geçildi.  Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.Temsili diplomalar verildi. Mezun öğrenciler adına konuşmayı Okul Birincisi  Recep MERCAN yaptı.Müdür Yardımcısı Mustafa ÇELEBİ ‘nin yaptığı veda  konuşmasının ardından  11 ve 12. Sınıflar arasında devir teslim töreni yapıldı.

Okul birincisinin yaş kütüğüne plaket çakması ve keplerin fırlatılmasıyla devam eden tören,  tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla  veda yemeğiyle son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26