banner94

O GÜN YAZMIŞTI, BUGÜN YAYINLAMAK NASİP OLDU

Rahmetli Uğur Başkan şöyle başlamış satırlarına; "Beş yılı aşkın bir zamandır yürütmekte olduğum MHP Kızılcahamam İlçe Başkanlığı görevimiz Genel Merkezimizin tasarrufu ile bugün itibariyle sonlanmıştır.

O GÜN YAZMIŞTI, BUGÜN YAYINLAMAK NASİP OLDU

Rahmetli Uğur Başkan şöyle başlamış satırlarına; "Beş yılı aşkın bir zamandır yürütmekte olduğum MHP Kızılcahamam İlçe Başkanlığı görevimiz Genel Merkezimizin tasarrufu ile bugün itibariyle sonlanmıştır.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Temmuz 2017 Cuma 12:26
993 Okunma
O GÜN YAZMIŞTI,  BUGÜN YAYINLAMAK NASİP OLDU

Milliyetci Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanı iken Rahmeti Rahmana kavuşan Merhum Uğur Tekin rahatsızlının bir gün öncesinde,  genel merkezin ilçe teşkilatlarındaki görev değişikliğinin olacağını öğrenmesiyle kendisi bir basın açıklaması hazırlayıp yayınlanması için gelecek kararı beklerken 8 Mart'ta rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesiyle yayınlatmaya nasip olmayan basın açıklaması bugüne siz okurlarımıza sunuyoruz.

Rahmetli Uğur Başkan şöyle başlamış satırlarına;

"Beş yılı aşkın bir zamandır yürütmekte olduğum MHP Kızılcahamam İlçe Başkanlığı görevimiz Genel Merkezimizin tasarrufu ile  bugün itibariyle sonlanmıştır.

Bu sürece bizi taşıyan gelişmelerin tamamında şahsımın uyguladığı kararlar, partimizin her kademesinde görev yapmış, ilçemizde bize destek veren seçmenlerimiz  ve tüm ülküdaşlarımızla yapılan istişare süzgecinden geçmiş, bizim insanımız dediğimiz camiamızın, özetle tabanımızın  çoğunluğunun ortak görüşünü yansıtmıştır. Benim yaşanılan süreçte hiçbir ülküdaşımı ötekileştirmeden ülkücü edep ahlak içinde hareket ettiğim, karşılıklı saygı ve sevgiyi tesis etmeye çalıştığım tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir.

Geldiğimiz bu nokta,  davamıza  hareketimize ve partimize olan bağlılığımızı hiçbir şekilde etkilemeyecektir. Dün olduğu gibi bugün, bugün olduğu gibi yarında davamızın, camiamızın ve hemşehrilerimizin yanında emrinde ve hizmetinde olacağımızı, başarı için katkı sağlamaya devam edeceğimizi belirtirim.

  Kızılcahamam’ımızda bize umut bağlayan ülküdaşlarımız ve hemşehrilerimiz  müsterih olsunlar, milliyetçi ülkücü hareketin bir ve bütün olarak hedefe yürümesi, yerelde ve genelde başarı sağlanması adına çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğimizi,  nifak ve fitneye geçit vermeyeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Görev yaptığım süre içerisinde, her iki dönemde bizimle kader birliği yapan  ilçe yöneticilerime, belediye meclis üyelerime, ocak başkanlarıma, önceki dönem belediye başkanımıza, partimizin her kademesinde görev yapmış arkadaşlarıma ve bize oy veren,  destek olan hayır dua eden tüm hemşehrilerime, yine arkamda  yanımda duran kardeşlerime, çocuklarıma, eşime, tüm aile ve akrabalarıma, ayrıca ilçemizde bize yardımcı olan,   hizmet veren  görev yapan tüm bürokratlarımıza en samimi, en kalbi duygularımla sonsuz teşekkürlerimi sunar, haklarını helal etmelerini talep ederim.

Bu vesile ile yeni atanacak İlçe Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diler,ilçemize,  teşkilatımıza ve  davamıza  hayırlı  uğurlu olmasını  Cenab’ı Hak’tan niyaz eder, tüm gönül dostlarıma Türk Milleti’nin mutlu, Türk Devleti’nin güçlü ,   yarınlara umutla baktığımız güzel günleri birlikte yaşamamız ümidiyle   en derin saygı ve sevgilerimi arz ederim.

           Ne yazdımsa inanç, ahlak örf ile

           Postaladım gönül denen zarf ile

           Anlatılmaz yirmi dokuz harf ile

           Bir güzel ülküdür gönül verdiğim

                                                                                                                                      Uğur TEKİN

                                                                                                                          S.M. Mali Müşavir 07.03.2017

Son Güncelleme: 30.07.2017 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Babuşcu 2017-07-28 20:37:49

Rahmetli güzel kardeşim, özün ne ise sözlerini de ona göre yazmışsın. Rabbim mekanı cennet bahçelerinden eylesin.

Avatar
Davut COŞAR 2017-07-28 21:13:05

Davasina inanci ile gonulden bağlı siyasi anlayisinda milletine riyasiz yalansiz ve cikar menfaat iliskisi gozetmeden hizmet etmeyi şiar edinmiş olan uğur kardeşimiz bu gun siyaset yapanlara siyasi ahlak dersini miras bırakmıştır. Ruhu şad olsun.

Avatar
Veysel BAYRAM 2017-07-28 23:03:22

Ugur TEKIN; Dava adamligi ile, Siyaset adamligi arasindaki farki icraatlari ile anlatan kişidir. mekanı nur makamı cennet olsun insallah. Amin.

Avatar
Rıza Arslan 2017-07-29 00:27:21

Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun kardeşimizin. Aramızdan erken ayrıldı. Özlemini hep kalbimizde hissediyoruz.

Avatar
Veysel BAYRAM 2017-07-29 01:00:55

uğur teki̇n; dava adamlığı ile siyaset adamlıgı arsındaki farktır. kabrin nur, makamın cennet olsun.

Avatar
DURALİ GÜLLÜ 2017-07-29 10:13:04

Nur IÇINDE YAT BAŞKAN.
YAZINLA MESAJIN ALINDI.
SEN RAHAT OL.BU HALK BU SEÇMEN
NE DEDIĞINI ANLAR

banner89

banner83

banner26