banner94

MİLLİ İRADE FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Çıtak Türkmen Kültür Derneği'nin tertip ettiği Milli İrade futbol turnuvası bugün yapılan açılış töreni ile başladı.

MİLLİ İRADE FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Çıtak Türkmen Kültür Derneği'nin tertip ettiği Milli İrade futbol turnuvası bugün yapılan açılış töreni ile başladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Eylül 2016 Salı 23:36
1067 Okunma

Çıtak Türkmen Kültür Derneği'nin tertip ettiği Milli İrade futbol turnuvası bugün yapılan açılış töreni ile başladı.

Kızılcahamam Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nde yapılan turnuvanın açılış törenine Belediye Başkanı Muhittin Güney, Çıtak Türkmen Kültür Derneği Başkanı Ali İhsan Maden, Önceki Dönem Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Futbolcular ve spor severler katıldı.

Milli İrade adına tertip edilen Turnuvanın açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Muhittin Güney; "Devletimize, Milletimize ve Milli İradeye sahip çıkmak adına,  Çıtak Türkmen Kültür Derneğinin tertip ettiği bu turnuva ilçemize milletimize ve sizlere hayırlı olsun, Birlik beraberliği sağlamak adına yapılan turnuvaya katılan tüm futbolcularımıza dernek Başkanı Ali İhsan Maden ve yöneticilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Kardeşlik ve dostluk içerisinde inşallah bu turnuvamızı bitiririz yenende yenilende bizim kardeşimizdir. Dolayısıyla ilçemizi temsil edeceklerdir. Turnuva sonunda da şampiyona, ikinci ve üçüncü takımlarımıza da ödüllerini verme şansının bizlere nasip olmasını temenni ediyor bütün takımlarımıza ve futbolcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Centilmenlik İçin Söz İstedi.

Dernek başkanı Ali İhsan Maden yaptığı konuşmada; "  Milli İrade adına tertip etmiş olduğumuz turnuva adına uygun olabilmesi için, bütün arkadaşlar özverili bir şekilde her hangi bir olaya mahal vermeden centilmenlik içerisinde yapılacağından hiç şüphem yoktur. Yalnız daha önceden düzenlenen turnuvalarda çok gerginlikler oldu bu yüzden bütün takım yöneticilerinden söz almak istiyorum maçlarımız Centilmenlik içerisinde geçmesini rica ediyorum diyerek, Turnuvaya büyük katkı sağlayan Başta Belediye Başkanı Muhittin Güney'e, Takımlara, Futbolculara ve Hakemlere teşekkür ederek başarılar diledi.

Çıtak Türkmen Kültür Derneğinin Milli İrade adına tertip etmiş olduğu futbol turnuvasının ilk karşılaşması Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Anadolu Lisesi arasında oynandı ve maç 5-5 berabere bitti.

İkinci Karşılaşma Şenli Besi Çiftliği ile Güreşspor arasında oynandı maçı Şenli Besi Çiftliği 8-5 yendi.


 

Son Güncelleme: 21.09.2016 07:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enes kadercan 2016-09-23 05:15:36

Puan durumu ve gol krallığı tablosu yokmuuu

Avatar
İsmail yaylalıoğlu 2016-09-23 07:11:47

Bütün maç saatlerini yazabilirmisiniz

banner89

banner83

banner26