banner94

MHP 10. OLAĞAN GENEL KURULUNDA UĞUR TEKİN İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanlığı 10. Olağan kongresi 11.02.2012 Cumartesi günü saat:13:30’da Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı salonunda yapıldı.

MHP 10. OLAĞAN GENEL KURULUNDA UĞUR TEKİN İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanlığı 10. Olağan kongresi 11.02.2012 Cumartesi günü saat:13:30’da Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı salonunda yapıldı.

11 Şubat 2012 Cumartesi 19:02
4330 Okunma


Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanlığı 10. Olağan kongresi 11.02.2012 Cumartesi günü saat:13:30’da Kızılcahamam Belediyesi  Nikah ve Toplantı salonunda yapıldı.

Törene MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, Eski Belediye Başkanlarından MHP M.Y.K üyesi Yaşar Yıldırım,  MHP İl Başkan Yardımcısı Yakup Özkılıç Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, Belediye Meclis Üyeleri, Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Ünal, Türkiye Berberler ve Kuaforler federasyonu başkanı  Bayram Karakaş, Yabanabad Kızılcahamamlılar Derneği Başkanı Selim Şenol, Yenimahalle Emekli Müftüsü Ahmet Lale, Siyasi Parti yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri Dernek Başkanları, Mahalle ve Köy Muhtarları, Partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Genel kurul, saygı duruşu ve akabinde istiklal marşımızın okunması ile başladı. Divan seçimi yapılarak divan başkanlığına MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mustafa Erdem seçilerek beraberindeki heyet ile birlikte kurulu yönettiler. Parti Faaliyet raporu ve mali raporlar okunarak üyeler tarafından kabul edildi.

Siyasi konuşmalara geçilerek il olarak 8 yıldır MHP İlçe başkanlığını yürüten İlçe Başkanı Tahir Taşkın kürsüye çıktı, Taşkın kürsüden katılımcılara teşekkür ederek şöyle devam etti;  “Bu zamana kadar MHP bayrağını taşımaktan onur duydum, bundan sonrada onur duymaya devam edeceğim.  8 yıl içerisinde Ezan dinmesin, Bayrak İnmesin düsturuyla Kızılcahamam’ı daha ileriye taşıma partimizi ve davamızı daha iyi temsil etme ideası ile elimden gelen her türlü gayreti gösterdim, Bazen seçim kazandık bazen seçim kaybettik, Bazen istediklerimizi yapabildik bazen eksik bıraktık, Başarı hepimizindi, başarısızlık ise benimdi. Fakat iki hususta kendimi  vicdanen çok rahat hissediyorum; birincisi başarmak için çok çalıştık, ikincisi emanetinize ihanet etmedik ve MHP Kızılcahamam teşkilatını en iyi şekilde temsil ettik” diyerek konuşmasına devam etti.

Ardından Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal konuşmasından “Kongremiz Partimize ilçemize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun, bundan önceki arkadaşlara bu güne kadar getirmiş oldukları ve yapmış oldukları üstün başarılardan dolayı teşekkür ederiz, bundan sonraki görev yapacak arkadaşlara da aynı başarıyı devam ettirmelerini temenni ederiz. Ben ilk 1995 yılında MHP yönetim kurulunda görev aldım bir kahvehanede yapılan kongrede 8 kişiydik o yönetimde ilçe sekreteri olarak göreve başladım  ve 1997 yılında nasip oldu ilçe başkanı oldum o günden bu güne çalıştığımız dava arkadaşlarıma teşekkür eder şükranlarımı sunarım diyerek Kızılcahamam için yapılanlardan bahsetti.

TIRNAĞIN VARSA BAŞINI KAŞI

Kongreye katılan eski belediye başkanlarından Yaşar Yıldırım ise konuşmasında genel siyasetten ve Türkiye’nin geldiği durumların ilçemize neler yansıttığından bahsederek şöyle konuştu; “ Ankara ile İlçemizin kaderi aynı, Ankara’nın içi boşaltılıyor, İlçemize ise bir çivi çakan iktidar olmuyor. İlçemizde kaç tane devletin yatırımı olduğunu gösterin, birde Şemdilli’ye gidin gezin, Rize’nin Güneysu ilçesini  gezin birde Muğla’nın Milas ilçesini gezin, Kızılcahamam a devletin yatırımı olmamıştır, hiçkimsede devletin Kızılcahamam’a yatırımı olsun diye uğraşmamıştır.

KIZILCAHAMAM TÜRKİYEDE BİR MARKA OLMUŞTUR

Kızılcahamam Türkiye’nin Davosu’dur, siyaset burada şekillenir İktidar partisi geliyor Asya tatil köyünde yapıyor, Muhalefet partisi siyasetini Patalya otelde yapıyor.  Buraya hizmet eden yerel yönetimler olmuştur, hizmet önemlidir Kızılcahamam’ı inşallah biz bir marka haline getireceğiz” dedi.

Daha sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mustafa Erdem kürsüye gelerek bir selamlama konuşması yaptı, Erdem konuşmasında Türkiye genelinde yaşanan siyasete ve Hükümetin yürüttüğü siyasete değindi.

Son olarak MHP Kızılcahamam İlçe yönetimine talip olan Uğur Tekin Kürsüye çıkarak  katılımcılara teşekkür etti.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KIZILCAHAMAM İLÇE TEŞKİLATI YÖNETİM KURULU LİSTESİ

İLÇE BAŞKANI : UĞUR TEKİN

1 MUSTAFA ALTINTAŞ

2 AHMET KİÇECİ

3 MEHMET DAĞCI

4 HASAN EVCİL

5 AHMET CEYLAN

6 CENGİZ SARI

7 KEMAL ÇAKIR

8 ALİ ARSLAN

9 HABİB YURT

10 İSMAİL GÜRCAN

11 ZEKİ KIŞLAKÇI

12 SABRİ ÖZTÜRK

13 İBRAHİM GEÇER

14 AYDIN ODACIOĞLU

15 ERDOĞAN IŞIK

16 BİROL SEZEN

17 KEMAL ASIM KOÇAK

18 DURALİ ALTAY

19 YAŞAR AKKAYA

20 SADETTİN DEMİRKOPARAN

21 ABDULLAH YÜCE

22 SADİ ARSLAN

23 KAMİL ÇAKIR

24 MEHMET EKER

25 İSMAİL BAKİ

26 RAFET ARSLAN

26 HAMİS TÜFEKÇİ

28 ALİİHSAN DEMİREL

29 AHMET KIRAN

30 RIFAT ÇALIŞKAN

31 MEHMET ALİ IŞIK

32 SAADET ALAGÖZ

İL DELEGELERİ 

1 COŞKUN ÜNAL

2 TAHİR TAŞKIN

3 UĞUR TEKİN

4 MURAT CAN

HABERİN VİDEOSU AZ SONRA SOĞUKSUHABER TV'DE




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
köylüm 2012-02-11 20:40:57

hayırlı uğurlu olsun reis

Avatar
Kenan ŞENOL 2012-02-11 22:53:41

Hayırlı olsun uğur arkadasıma.

Avatar
alperen 2012-02-14 18:47:28

hayırlı UGUR LU olsun. Ugur başkana görevinde başarılar direrim.

Avatar
murat baş 2012-02-14 21:03:31

kızılcahamama daha iyi hizmet başarılar getirmen dileğiyle HAYIRLI OLSUN..

banner89

banner83

banner26