banner94

MAZBATA ALINDI BELEDİYE DEVREDİLDİ

Kızılcahamam Belediye Başkanlığına Seçilen Başkanımız Muhittin Güney Mazbatasını aldı.

MAZBATA ALINDI BELEDİYE DEVREDİLDİ

Kızılcahamam Belediye Başkanlığına Seçilen Başkanımız Muhittin Güney Mazbatasını aldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Nisan 2014 Çarşamba 15:44
3844 Okunma
MAZBATA ALINDI BELEDİYE DEVREDİLDİ

Kızılcahamam Belediye Başkanlığına Seçilen Başkanımız Muhittin Güney Mazbatasını aldı.

30 Mart yerel seçimlerinin galibi olan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney 02.04.2013 Çarşamba günü Kızılcahamam Yüksek Seçim Kuruluna giderek Hakime Nülifer Kul’dan Mazbatasını aldı. Belediye Başkanı Muhittin Güney ile birlikte görev yapacak olan Belediye Meclis Üyeleri’de mazbata töreninde hazır bulunarak mazbatalarını adılar.

Kızılcahamam’da seçimi kazana Ak Partili Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney Mazbata töreninde konuşarak ilk röportajında : “Biz hemşerilerimize kendimizi ifade ettik, hemşehrilerimizde Kızılcahamam’da Belediye Başkanı olarak bizi görmek istediler, İnşallah onları ve İlçemiz Kızılcahamam’ı hak ettiği yere getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Halkımızın  teveccühlerine layık olmak bizim düsturumuz olacaktır. Vaat ettiğimiz tüm projelerimizi Kızılcahamam’ımız için gerçekleştireceğiz ben tüm Kızılcahamamlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum, bize güvendikleri, bize inandıkları ve bize teveccüh ettikleri için, inşallah mahcup olmayacağız, vaat ettiğimiz her şeyi yerine getirme gayreti içerisinde olacağız ve Kızılcahamam’ımızın hizmetkârı olacağız” diyerek sözlerine devam eden Belediye Başkanı Muhittin Güney,“Kızılcahamam’da yapacağımız ilk iş, birlik ve beraberliği sağlamak olacaktır. Tabiki biz bütün Kızılcahamam’ın belediye başkanıyız, Tüm Kızılcahamamlı hemşerilerimizin Belediye Başkanıyız dolayısı ile hiçbir ayrım yapmadan bütün hemşerilerimize hizmet etme gayreti içerisinde olacağız.  Herhangi bir fikre ve parti mensubiyetine tabii olmadan, tüm hemşerilerimizin belediye başkanı şehri emini olacağız” dedi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney konuşmalarına şöyle devam etti. Resmi sonuçlarımızı aldıktan sonra, ilk işimiz mazbatamızı almak olacak, ondan sonra devir teslimi yapacağız, belediyemiz de ne var ne yok dinleyip brifingler alacağız. Kurumlar ile ilgili bilgi edindikten sonra icraatlarımızı yapmaya başlayacağız. Şuan itibari ile daha önümüzü göremiyoruz, nedir ne değildir, nasıl bir tabloyla karşılaşacağız nasıl bir tablo devralacağız, onu çok iyi bilemiyoruz. Bunu inşallah işin içine girdikten sonra öğreneceğiz, Birimlerimizden bilgiler alıp önceliğimizi neye vereceğimizi devir teslim töreninden sonra karar vereceğiz.

Ben Kızılcahamam’lı hemşehrilerimizin Belediye Başkanıyım, hiç bir ayrım yapmadan onlara hizmet yapmaya geliyoruz” dedi.

Ardından, Kızılcahamam Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Muhittin Güney için Devir teslim töreni yapıldı.

02.04.2014 Çarşamba günü ilçe seçim kurulundan Mazbatasını alan Başkan Muhittin Güney, Eski Belediye Başkanı Coşkun Ünal’ında katılımıyla Belediye Hizmet binası önünde düzenlenen devir teslim töreniyle Ünal görevini teslim etti.

 Duaların okunup kurban kesilen devir teslim töreninde Birlik Beraberlik ve dostluk göstergesi olarak her iki başkanda bir birine çiçek vererek tebrik etti.

Devir teslim töreninde ilk konuşmayı Eski Başkan Coşkun Ünal yaptı ; “Sandıkla Gelen Sandıkla gider İlçemize ve Belediyemizi kazanan Muhittin Güney ve ekibine hayırlı olsun diyerek, konuşmasının devamında İlçe halkımızdan, Belediye Çalışanlarından ve meclis üyelerinden Allah razı olsun diyerek teşekkür etti.  

Ardından Konuşmasını yapması için kürsüye gelen Belediye Başkanımız Muhittin Güney; öncelikle ilçe halkımıza gösterdikleri teveccüh ve bizi buraya laik gördükleri için teşekkür ederim ekibimizle birlikte verdiğimiz sözlerin arkasında duracağımıza ve Kızılcahamam’a en iyi hizmeti yapacağımıza parti gözetmeksizin herkesi kucaklayacağımızı bildiri saygılar sunarım diyerek Devir teslim törenine katılan vatandaşlarımızın tebriklerini makamında kabul etti.








Son Güncelleme: 02.04.2014 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayşe 2014-04-02 17:30:06

her iki tarafa da hayırlı olsun, çoşkun başkan kızılcahamam için elinden geleni yaptı kendisinden allah razı olsun..

banner89

banner83

banner26