banner94

KÜTÜPHANE HAFTASINDA İKİ ÖNEMLİ GELİŞME

54.KÜTÜPHANE HAFTASI ONUR BELGESİ VE AİLE BOYU OKUYAN KIZILCAHAMAM’IN ÖRNEK AİLESİ YERLİ AİLESİ

KÜTÜPHANE HAFTASINDA İKİ ÖNEMLİ GELİŞME

54.KÜTÜPHANE HAFTASI ONUR BELGESİ VE AİLE BOYU OKUYAN KIZILCAHAMAM’IN ÖRNEK AİLESİ YERLİ AİLESİ

uğur demirbaş
uğur demirbaş
30 Mart 2018 Cuma 17:22
605 Okunma
KÜTÜPHANE HAFTASINDA İKİ ÖNEMLİ GELİŞME

54.KÜTÜPHANE HAFTASI ONUR BELGESİ

54.Kütüphanesi Haftası nedeniyle ilçemiz Çağatay İ.O. öğrencisi Eylül Ece AKDAĞ yıllardır sürekli okuyan ilkokul düzeyindeki örnek okuyucusu olarak Kaymakam Mehmet YILDIZ tarafından makamında ONUR BELGESİ ile ödüllendirildi.Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş,kütüphane müdürü Tahir EKMEN,Çağatay İ.O. Müdürü İbrahim AYHAN ve sınıf öğretmeni Mustafa ÜNAL katılmışlardır.

Öğrencimizi kutlar okuma alışkanlığının devamını diliyoruz.

AİLE BOYU OKUYAN KIZILCAHAMAM’IN ÖRNEK AİLESİ YERLİ AİLESİ

Kütüphane Müdürlüğümüze üye olup yıllardır istikrarlı bir şekilde kütüphanemizden kitap alan 3 çocuğuna da kitap okuma alışkanlığı kazandıran Yerli Ailesi, bu örnek davranışıyla Kızılcahamam’da bir ilki başardı ve 54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında“Yılın Örnek Ailesi”ödülünü aldılar.

Ev hanımı aynı zamanda açıköğretim fakültesi öğrencisi Anne Yasemin YERLİ, Orhan Gazi ortaokulu öğrencisi oğlu Emre YERLİ,Kazım Karabekir ilkokulu öğrencisi kızı Ennur YERLİ ve 3 yaşındaki oğlu Ahmet YERLİ kütüphanemizin değişmeyen müdavimleri oldular.

Bu okuma alışkanlıklarının hayat boyu devam etmesini dilir, kitaplar hayat boyu dostunuz olsun diyoruz.

Son Güncelleme: 30.03.2018 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26