banner94

KORONA MÜCADELESİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Belediye Ekipleri, İlçe Genelinde Koronaya Karşı Mücadeleye Devam Ediyor.

KORONA MÜCADELESİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Belediye Ekipleri, İlçe Genelinde Koronaya Karşı Mücadeleye Devam Ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Aralık 2020 Cuma 21:07
307 Okunma
KORONA MÜCADELESİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Belediye Ekipleri, İlçe Genelinde Koronaya Karşı Mücadeleye Devam Ediyor.

Kızılcahamam Belediyesi koronavirüse karşı alınan tedbirleri ivedilikle uygulamaya devam ediyor. İlçe genelinde vatandaşların toplu kullandığı alanlarda ve resmi dairelerde ilaçlama çalışmaları Belediye ekipleri tarafından aralıksız devam ediyor.

Kızılcahamam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Vefa Ekibi birlikte yürüttükleri çalışmalar ile Kızılcahamam halkının takdirini topluyor.

 Koronavirüsle mücadele konusunda sıkı tedbirler alan Kızılcahamam Belediyesi, tüm imkânlarını Kızılcahamam sokaklarına seferber etmiş durumda. İlçede özellikle dezenfekte ve temizlik konusunda 7/24 süren hummalı bir çalışma söz konusu olduğunu vatandaşlar izah ediyor.

Başkan Acar; “Bu Zor Günleri El Birliğiyle Atlatacağız”

Kızılcahamam Belediyesi’nin temizlik ve hijyen konusundaki hassasiyetinin ilçedeki ibadethanelerin, sokakların ve umumi tuvaletlerinin temizliğinin normal şartlarda da belediye tarafından yapıldığına dikkat çeken Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar; “Biz de göreve geldiğimizden bu yana okulların periyodik temizliklerini belediye olarak üstlendik. Elbette virüs ve salgın tehdidinin ortaya çıkmasıyla birlikte, bütün bu çalışmaları daha yoğun bir şekilde yapmaya başladık.” dedi. Bu zorlu süreçte herkesin elini taşın altına koyması, sorumlu davranması gerektiğine işaret eden Başkan Acar şöyle konuştu; “Alınması gereken tedbirler son derece basit ve açık. Sadece kendimize değil, sevdiklerimize, yaşadığımız şehre, topluma karşı sorumluluğumuz var. Kurallara uyalım, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım, sosyal mesafeyi koruyalım. Önümüzdeki günler çok önemli. Milletimizin kardeşlik ve birlik içinde üzerine düşeni yapacağına inanıyorum. İnşallah bu zor günleri el birliğiyle, olabilecek en iyi şekilde atlatacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26