banner94

KONUK SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN OLDU

Ankarada Birlik Derneği olarak düzenlenen Ankarada Birlik Sohbetleri devam ediyor.

KONUK SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN OLDU

Ankarada Birlik Derneği olarak düzenlenen Ankarada Birlik Sohbetleri devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
17 Kasım 2018 Cumartesi 10:12
882 Okunma
KONUK SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN OLDU

Ankarada Birlik Derneği olarak düzenlenen Ankarada Birlik Sohbetleri devam ediyor.

Ankarada Birlik Sohbetlerinin konuğu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan oldu.

Ankarada Birlik Derneği tarafından düzenlenen sohbet programına Dernek yöneticileri, üyeler ve misafirler katıldı. Ankarada Birlik Derneği Genel Başkanı Kızılcahamamlı hemşerimiz Bayram Mutlu yaptığı açılış konuşmasında;

“Ankara’da Birlik Derneği olarak düzenlediğimiz, Ankara’da Birlik Sohbetlerimizin bir yenisine daha hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

2017 yılının şubat ayında kurduğumuz Ankarada Birlik derneğimiz, kuruluşundan bugüne kadar sürekli aktif ve sahada olmalı çeşitli etkinlikler düzenleyerek sivil toplum kuruluşları arasında göz doldurmaya devam etmektedir.

Dernek olarak en büyük farkımız sadece bir kesimin yada bir gurubun veya bir oluşumun derneği değil toplumun her kesimini kucaklayan  7 den 70’e herkesle beraber olan bu bağlamda çalışmada yapan bir dernek olarak çalışmalarımız devam ediyor.

Derneğimiz kurulduğu günden bugüne birçok faaliyetlere de imza atarken Ankarada Birlik sohbetlerimizde devam etmektedir. Etkinlik ve faaliyetlerimiz yazılı ve görsel olarak yerel – ulusal basında defalarca yer olmaya devam etmekte olup bu yayınların sonucunda kamuoyunda sürekli takdirde kazanmaktayız.

Bugün Ankarada Birlik derneğimizin kurucu genel sekreteri ve gururumuz Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan aramızda  sohbet programımızın konuğu olmuştur kendilerini konuk etmenin ayrı bir heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Uzaktan yakından katılım sağlayan siz değerli hemşerilerimize, üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ankarada Birlik sohbetine Katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan katılımcılara hitap etti.

Sincan Belediye Başkanı  Murat Ercan Bey'de konuşmasının  başlangıcında kurucu genel sekreteri olduğu  Ankarada Birlik Derneğinin nasıl kurduklarını ve derneğin  2 yıla yakin zamandır  sürekli aktif olduğunu  ve başarılarından dolayı  Bayram Mutlu ‘ya teşekkür etti.  Ercan  Konuşmasının diğer bölümünde 1 yıllık  Sincan  belediye başkanlığı  yaptığı  dönemde  yapmış oldukları icraatları anlattı. Bir ara dinleyicilerden birisi başkanım öyle güzel şeyler anlattınız ki neredeyse hepimizin Sincan'a taşınası geldi diyerek salondakileri gülümsetti.

Ankarada Birlik Sohbetleri, Ankarada Birlik Derneği Genel Başkanı Bayram Mutlu’nun Murat Ercan a katılım ve katkılarından dolayı plaket takdimi ve fotoğraf  çekimi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 17.11.2018 10:15
Anahtar Kelimeler:
KonukSincanMurat Ecan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26