banner94

KIZLCAHAMAM VE ÇAMLIDERELİLERİN GÜÇ BİRLİĞİ

Ankara'nın milletvekillerinin Ankara'lı olmasını istediklerini ve Ankaralı adayı destekleyeceklerini belirten dernek başkanları ve iş adamları çalışkan ve halka hizmetedecek olan adayımızın arkasındayız dediler.

KIZLCAHAMAM VE ÇAMLIDERELİLERİN GÜÇ BİRLİĞİ

Ankara'nın milletvekillerinin Ankara'lı olmasını istediklerini ve Ankaralı adayı destekleyeceklerini belirten dernek başkanları ve iş adamları çalışkan ve halka hizmetedecek olan adayımızın arkasındayız dediler.

06 Şubat 2012 Pazartesi 05:06
2449 Okunma
KIZLCAHAMAM VE ÇAMLIDERELİLERİN GÜÇ BİRLİĞİ
 Ankara'nın milletvekillerinin Ankara'lı olmasını istediklerini ve Ankaralı adayı destekleyeceklerini belirten dernek başkanları ve iş adamları çalışkan ve halka  hizmet edecek olan adayımızın arkasındayız dediler. 

Köye Dönüş projesine değinen dernek başkanları proje üretimi ve uygulama konusunda birlik ve beraberlik çağrısında bulundular. 

Çamlıdereli olan Avukat İlami Yetişgin AK Parti den aday adaylığını açıklarken " Burada bir araya gelen katılımcılar ile bin sorundan birine çözüm bulabiliyorsak bu bir başarıdır "dedi. 

Ankara Kızılcahamam ve Çamlıdere Sanayici ve İş adamları derneği üyeleri hafta sonu Yenimahalle toplantı salonunda gerçekleştirilen dernek başkanları ve sanayisi iş adamlarının katılımı ile gerçekleşti. 

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan toplantının konuşmasını yapan Kızılcahamam ve Çamlıdereli Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Erol Gökmen " Kısa adı Kızılçamsiad olan ve Kızılcahamam Çamlıdere Sanayici ve İşadamları derneğimiz 42 tane iş adamı ile 2010 şubat ayında kurulmuştur. Uyuyan sermayeyi harekete geçirmek ve bölge ekonomisine kazandırmak için çalışmalarımıza hız katacağız. Kamu  hizmetlerinden faydalanmamız için birlik beraberlik ve sesimizi duyurmaya ihtiyacımız var. Her şeyi biz biliriz değil birlikte her şeyi yapabiliriz düşüncesi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. 

Kızılçamsiad Genel Sekreteri Zeki Akın iş adamları ve dernek başkanları ile yapılacak istişare ile Ankara'da başarılı projeler ile öne çıkacaklarını vurguladı. 
Derneğin Divan Başkanlığını yapan Gazeteci-Yazar Mehmet Akyol dernek çalışmalarının aktif ve başarılı olabilmesi içim maddi desteğin olması gerektiğini belirtirken "Ankaralı iş adamlarının arkasında olduklarını bunu birlik ve beraberlikle çözebileceklerini söyledi. 

Toplantıya katılan Çamlıdereli olan Avukat İlhan Yetişgin AK Partiden aday adayı olduğunu açıklarken kendisi hakkında kısa bir özgeçmiş tanıtımı yaparak kentlerden köye destek ve geri dönüş çalışmalarına destek verilmesi gerektiğini vurguladı. 2003 yılından bu yana siyasette olduğunu belirten Yetişgin " Burada bin sorunumuzdan bir sorunumuzu çözebilirsek ne mutlu bize. Kızılcahamam ve Çamlıdere'de toplan 150 dernek var. Derneklerimizin ayrım yapmaksızın birlik ve beraberlik ile çalışmalardan güzel sonuçlar alınacağını bildirdi.. 

Toplantıda sert çıkışlarda bulunan Muhtarlar Derneği TES Başkanı Şevket Erışık 2 B yasası ile köylerimizdeki arazilerin doğululara satıldığını kendi toprağımızda Topraksız kaldık şeklinde yorumladı. Yetkililere seslendiklerini ve kapılarını çaldıklarını belirten Erışık kimsenin harekete geçmediğini belirtti. Birlik ve beraberlik çağrısı ile sonlanan toplantıda Kızılcahamam ve Çamlıdere için yapılacak çalışmalarda iş bilirliği ve güçbirliği ile gelişeceklerini belirttiler.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26