banner94

KIZILCAHAMAM'DA HÜZÜNLÜ CUMA

Kızılcahamam'da bugün 4 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

KIZILCAHAMAM'DA HÜZÜNLÜ CUMA

Kızılcahamam'da bugün 4 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
15 Eylül 2017 Cuma 23:57
2292 Okunma
 KIZILCAHAMAM'DA HÜZÜNLÜ CUMA

Kızılcahamam'da bugün 4 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

Kızılcahamam Eğerlidereköy Mahallesi halkından, Hicabi Tuna'nın oğlu, Agrı'da Polis memuru olarak görev yapan Hakan Tuna beylik tabancası ile intihar ederek hayatını son verdi.

Merhum Hakan Tuna'nın Cenaze namazı cuma namazından sonra Eğerlidereköy Mahallesi'nde kılınarak defni yapıldı.

Cenazeye Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan ve vatandaşlar katıldı.

 

İkinci cenaze Kızılcahamam Doğanözü Mahallesi halkından, merhum Mehmet Aydoğan'ın eşi Zeki Aydoğan, Ayşe Sarı ve Necla İpek'in anneleri Mehmet İpek'in kayınvalidesi Meryem Aydoğan hayatını kaybetti.

Uzun zamandır rahatsız olan Meryem Aydoğan bugün hayata veda ederek, cuma namazından sonra Aşağı Merkez Camii'nde cenaze namazı kılınarak Doğanözü Mahallesi mezarlığına defni yapıldı.

 

Üçüncü cenaze, Kızılcahamam İsmetpaşa Mahallesi halkından, ilçemiz esnaflarından merhum Ali Taşkın'ın eşi Ayşe Taşkın'da hakka yürüdü.

Merhumenin Cenaze namazı bugün cuma namazından sonra Aşağı Merkez Camii'nde kılınarak İsmetpaşa Mahallesi mezarlığına defni yapıldı.

Cenaze Namazına Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vali Karakuş, Okul Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Dördüncü cenaze ise Kızılcahamam Esköy Mahallesi halkından, merhum Kasap Ali Can'ın damadı emekli öğretmenlerimizden Fatma Cansu 'nun eşi İsmet Cansu vefat etti.

Merhume Fatma Cansu'nun Cenaze namazı bugün cuma namazından sonra Yukarı Merkez Camii'nde kılınarak Esköy Mahallesi mezarlığına defni yapıldı.

www.soguksuhaber.com olarak Merhumelere ve merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 




Son Güncelleme: 16.09.2017 00:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26