banner94

KIZILCAHAMAM'DA FESTİVAL SONA ERDİ

Kızılcahamam Kültür Sanat ve Su Festivali; 18 Ağustos 2013 Pazar günü sona erdi.

KIZILCAHAMAM'DA FESTİVAL SONA ERDİ

Kızılcahamam Kültür Sanat ve Su Festivali; 18 Ağustos 2013 Pazar günü sona erdi.

19 Ağustos 2013 Pazartesi 15:04
1689 Okunma
KIZILCAHAMAM'DA FESTİVAL SONA ERDİ

Kızılcahamam Kültür Sanat ve Su Festivali; 18 Ağustos 2013 Pazar günü sona erdi.

Festivalin 4. günü olan 18 Ağustos 2013 Pazar günü  Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkında doğa yürüyüşü yapıldı. Kızılcahamam Belediyesi ve Milli Parklar Şefliği tarafından ortaklaşa düzenlenen doğa yürüyüşü Soğuksu Milli Parkı Kuzca pınar mevkii, Foşil Ağacı ve Çevre yolu üzerinde gerçekleşti. Yürüyüşe katılanlara Milli Parklar tarafından Tişort ve şapka dağıtıldı.

Festival boyunca Çocuklara yönelik animasyonlar ve hediyeler dağıtılarak festivalde çocuklarda düşünüldü. Festivalin son gününde;  sahneye ilk olarak Grup Şah çıktı. Genç müzisyenlerden oluşan grup izleyenlere güzel anlar yaşattı. Grup Şah'a plaketini Yabanabat Kızılcahamam Derneği Başkanı Selim Şenol verdi.

Grup Şah'ın konserinin ardından sahneye Orhan Ölmez çıktı. Romantik şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Orhan Ölmez, zaman zaman hareketli parçalarda söylemeyi ihmal etmedi. Orhan Ölmez'e günün anısına Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal tarafından plaket verildi.

Festivalin son gününde Kızılcahamamspor'un sezon açılışı da yapıldı. Sezon açılışında futbolcular, teknik heyet ve Kızılcahamamspor yönetimi tek tek sahneye davet edildi. Kızılcahamamspor, Belediye Başkanı Coşkun Ünal'a katkılarından dolayı plaket verdi.

Festivalin ve günün son sanatçısı Niran Ünsal oldu. Niran Ünsal sahnede kaldığı sürece kendi albümlerinden şarkılar söylerken, başka sanatçıların şarkılarını da seslendirdi. Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Niran Ünsal'a günün anısına plaket takdim etti.

























Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26