banner94

KIZILCAHAMAM İSMİYLE BİR KOLONYA DAHA DOĞUYOR.

Bu kolonya vazgeçilmeyen tutkunuz olacak.

KIZILCAHAMAM İSMİYLE BİR KOLONYA DAHA DOĞUYOR.

Bu kolonya vazgeçilmeyen tutkunuz olacak.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
19 Haziran 2017 Pazartesi 19:43
3807 Okunma
 KIZILCAHAMAM İSMİYLE BİR KOLONYA DAHA DOĞUYOR.

Bu kolonya vazgeçilmeyen tutkunuz olacak.

Kızılcahamam’da Kolonya sektöründe üretimine başlayan ve Kızılcahamam’ın ismiyle bir kolonyanın daha doğması sevindirici bir haber oldu.

İsmi Kızılcahamam Nevbahar kolonyaları olarak çıkan ve tam 24 çeşit kokusu olan Nevbahar kolonyaları satışa sunuldu.

Kızılcahamam’da faaliyetine başlayan Nevbahar Kolonyalarının sahibi Yücel Erol haber sitemize yaptığı açıklamada;

“Kızılcahamam’da Aile olarak köklü bir esnafız, her alanda ticaretimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Kırtasiye sektöründe sürdürdüğüm ticaretimi bir faklı alana taşımak istedim ve kozmetik sektöründen bir fikir edinerek ilçeme kazancımın olmasını ve ilçemin adını hangi şekilde duyurarak katkı sağlaya bilirim diye düşündüm ve uzun yıllar araştırdım. Çok kolay bir çalışma olmadı tabiî ki, şimdi ise sona geldik ve ilk parti üretimimizi gerçekleştirdik, İnşallah bayramdan önce piyasaya girerek Bayramda vatandaşlarımız tam 24 farklı kalıcı koku ile karşılaşacaklar, şimdi hali hazırda olan kolonyalarımızdan bahsedecek olursak limon ve tütün kolonyaları geleneksel bir koku olmazsa olmazlarımızdan, bunun yanında ilçemizi anımsatan ve doğasıyla övündüğümüz Çam kokusu, lezzette bir numara olan Bal bununda kokusunu biz ürettik. Diğer yandan kokularımız sırasıyla şöyle; Toprak Resitali, Erguvan Büyüsü, Aşk Makamı, Mandalina Tazeliği, Atlantik Heyecanı, Pasitik Rüyası, Yabani Orkide, Safran Makamı ve Yağmur Damlası kokularımız ile iddealıyız” dedi.

İlerleyen aşamada ise Nevbahar adı altında Kızılcahamam’a özgün kalıp sabun çeşitleri üretmek olacağını belirten işletme sahibi Yücel Erol, Kozmetik sektöründe parfüm üretimine de girerek kendilerinden bahsettireceğini belirtti. Erol kış aylarında araçlar için cam suyu imalatının da olacağının altını çizdi.

Bayramdan önce piyasaya çıkacak olan kolonyaların satışları ilçemizdeki bütün market ve bakkallarda yapılacağı duyuruldu.

Son Güncelleme: 24.06.2017 02:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bekir Erkaya 2017-09-11 01:17:41

Erol beyi canı gönülden tebrik ediyor, yatırımının kendisine ve ilçemize hayırlı, bereketli olmasını diliyorum.Kalite-fiyat dengesini sürdürülebilirlik noktasına getirdiğiniz sürece başarı kaçınılmaz.Memleketime her geldiğimde çevreme hediye olarak alacak ve Kızılcahamam adının duyurulması noktasında ben de elimden geleni yapacağım.siz yeterki kalıcı olmak için tüm süreçlere odaklanın.Tekrardan başarılar diler, bu güzel markanın Safran ve Atlantik şeridi ile beni tanıştıran Ersin abime de teşekkür ederim.

banner89

banner83

banner26