banner94

KIZILCAHAMAM FİLYASYON EKİBİ VİDEO

Kızılcahamam İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı filyasyon ekipleri, yeni vakaların önlenmesi için COVID-19’un izini sürüyor.

KIZILCAHAMAM FİLYASYON EKİBİ VİDEO

Kızılcahamam İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı filyasyon ekipleri, yeni vakaların önlenmesi için COVID-19’un izini sürüyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
06 Şubat 2021 Cumartesi 13:56
693 Okunma

Koronavirüs tanılıların temaslı olduğu kişilerin belirlenmesi amacıyla ülke genelinde her türlü hava koşulunda aralıksız çalışan filyasyon ekipleri, salgının kontrol altına alınabilmesi için mücadeleyi sürdürüyor.

Kızılcahamam İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı filyasyon ekipleri, yeni vakaların önlenmesi için COVID-19’un izini sürüyor. Kızılcahamam’a bağlı köylerde, bir yandan hastalığa yakalananlara ilaçlarını ulaştırarak yapması gerekenleri anlatan filyasyon ekipleri, diğer yandan bu kişilerle görüşenlerin belirlenmesi için çalışıyor. Ayrıca ekipler, acil durumlarda hastaların hastaneye sevkini sağlıyor. Bazı kişilerin temaslılarını söylemek istemediğini aktaran filyasyon ekibinde görevli Esra Kuş, “Temaslıların saklanmasının zararlarını anlatıyoruz. Sonuçta, o kişiye bir şey olmasa bile bulaştırdığı kişiler kötü sonuçlarla karşılaşabilir. Onun için ısrarlı şekilde soruyoruz” dedi. Kuş, “Vatandaşlara, telefonda hasta olduklarını söylediğimizde ağlayanlar oluyor. Onları sakinleştirmeye, teselli etmeye çalışıyoruz, onlarla birlikte üzülüyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.02.2021 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26