banner94

KIZILCAHAMAM BU İŞİ BAŞARDI

Kızılcahamam Belediyesi geri dönüşebilir atıkları toplama kampanyası düzenledi.

KIZILCAHAMAM BU İŞİ BAŞARDI

Kızılcahamam Belediyesi geri dönüşebilir atıkları toplama kampanyası düzenledi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
23 Ocak 2020 Perşembe 20:30
1197 Okunma
KIZILCAHAMAM BU İŞİ BAŞARDI

Kızılcahamam Belediyesi geri dönüşebilir atıkları toplama kampanyası düzenledi.

 Sıfır atık Projesi kapsamında Geri Dönüşebilir Atık Toplama Kampanyası için Sıfır Atık Birimi tarafından Kızılcahamam Belediyesi önünde etkinlik çadırı kuruldu, ilçe de duyurular yapılarak vatandaşlardan evlerinde iş yerlerinde çıkan geri dönüşebilir atıklarını belediye önündeki etkinlik çadırına getirmeleri istendi, geri dönüşebilir atıklarını getiren vatandaşlara hediye olarak atık pil kutusu, doğada çözülebilen içerisinde doğaya katkı sağlaması için çam tohumu bulunan kalem, çocuklara balon hediye edilerek bilgilendirme yapıldı.

 PİLOT İLÇE KIZILCAHAMAM’IN BAŞARISI

“Biz bu İşin başındayız, hep birlikte başaracağız” sloganı ile yola çıkan Kızılcahamam Belediyesi Sıfır atık çalışmalarında ilçe halkı ile birlikte başarıya doğru ilerlerken, atıkları geri dönüştürerek doğaya ve insana kazanç sağlıyor.

Sıfır atık etkinliğine Çevre ve Şehircilik Bakan Danışmanı Mehmet Akif Küçükdağ, Belediye Başkanı Süleyman Acar, Belediye Birim Müdürleri ve Vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, sıfır atık projesinde önemli aşamalar kat ettiklerini belirterek, “İsrafın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması ve atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi için başlatılan Sıfır Atık uygulamasında pilot ilçe olarak seçilen Kızılcahamam’da geleceğimize bırakacağımız daha yeşil bir Türkiye için örnek olacağız.” dedi.

Etkinlik çadırı bir süre daha vatandaşlardan geri dönüşüm atıklarını toplamaya devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26