banner94

KAYMAKAM AKSOY AÇIKLADI

Kıymetli Kızılcahamamlı Hemşehrilerimiz,

KAYMAKAM AKSOY AÇIKLADI

Kıymetli Kızılcahamamlı Hemşehrilerimiz,

uğur demirbaş
uğur demirbaş
17 Nisan 2020 Cuma 00:50
2101 Okunma
KAYMAKAM AKSOY AÇIKLADI

Kıymetli Kızılcahamamlı Hemşehrilerimiz,

Tüm dünya genelindeki covid19 salgını yayılımını baskılayıp kontrole almak amacıyla bu haftasonu yani 18 ve 19 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri sokağa çıkma yasağı tedbirlerini hep beraber uygulayacağız. Geçen haftasonu olduğu gibi bu tedbirlere samimiyetle uyacağımıza inancım tamdır. Yine bu haftasonu da fırınlar, eczaneler, veterinerler, tüpçüler, nöbetçi benzinlik ve lastikçilerimiz acil ihtiyaçlar için açık olacak. İlk günden beri halkımızın emrinde olan Kızılcahamam Vefa Destek Gruplarımız faaliyette sahada olacaklar. 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın acil gerekli çağrılarını karşılayacaklar. Belediyemiz düzenli temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerine devam edecek. Herhangi bir su, elektrik kesintisine karşı nöbetçi ekiplerimiz nöbette olacaklar. İlçe içi ve hudutlarında Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz asayiş ve sürece destek görevlerine fedakarca devam edecekler. Hastanemiz acil vakalara karşı sağlık personellerimizin fedakar çalışmalarıyla devam edecek. Öğretmenlerimiz, Din görevlilerimiz, Muhtarlarımız acil durumlara karşı kurumlarıyla irtibatlı olacak.
Anlaşılacağı üzere kurumlarımız bu haftasonu daha tecrübeli ve koordineli.
Sizlerden ricamız son dakika alışveriş benzeri yoğunlaşmalara sebebiyet vermeden gerekli ihtiyaçlarımızı önceden sağlayıp, fiziksel mesafe kurallarını bozmadan sürece yardımcı olalım.
Görevlilerimize yardımcı olalım.
Geleceğimiz çocuklarımızın sağlıklı yarınları için birbirimize yardımcı olalım.
Evde kalalım.
Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür eder, sıhhat ve mutluluk dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26