banner94

KATİL İSRAİLE KIZILCAHAMAM'DAN PROTESTO

İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şubesi tertiplediği ve STK’ların da destek verdiği Filistin'e destek mitingi Cumhuriyet Meydanında yapıldı.

KATİL İSRAİLE KIZILCAHAMAM'DAN PROTESTO

İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şubesi tertiplediği ve STK’ların da destek verdiği Filistin'e destek mitingi Cumhuriyet Meydanında yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
25 Temmuz 2014 Cuma 17:28
1003 Okunma
KATİL İSRAİLE KIZILCAHAMAM'DAN PROTESTO

İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şubesi tertiplediği ve STK’ların da destek verdiği Filistin'e destek mitingi Cumhuriyet Meydanında yapıldı.

Katil İsrail’i Protesto için düzenlenen mitinge Belediye Başkanı Muhittin Güney, Emekli Müftü Necip aydın Emekli İmam Mustafa Acar, STK Temsilcileri,Siyasi Parti Yöneticileri ve vatandaşların katıldığı protesto gösterisinde STK Temsilcisi Hacı Ünal tarafından yapılan açılış konuşmasında;

“Değerli Basın Mensupları Bizler; İlim yayma Cemiyeti K.Hamam  Şubesi, KİMDER Kızılcahamam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Anadolu Gençlik Derneği K.Hamam Temsilciliği Eğitim Bir-Sen K.Hamam Temsilciliği Sağlık Sen K.Hamam Temsilciliği Diyanet  Sen K.Hamam Temsilciliği  olarak  bugün zulüm  altında olan Filistin, Suriye Irak, Doğu Türkistan, Keşmir, Arakan ve daha bir çok  yerde akıtılan Müslüman kanlarına “DUR” demek  için buraya toplandık. Bu mesele  sadece İslam meselesi değil, İnsanlığın   Meselesidir. Burada öldürülen insanlığın onurudur. Allahın izni ile bu zulüm de bir gün bitecektir. Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın….

Bizler  Gazzenin   Şehitlerinin, Ümmetin şehitleri olduğunu, bizim şehitlerimiz olduğunu biliyoruz. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Terör devleti eninde sonunda döktüğü kanda boğulacağını biliyoruz” diye konuştu

Emekli İmam Mustafa Acar tarafından Filistinli Müslümanlara dualar edilerk ardından gıyabi cenaze namazı kılındı. Katil İsrail hakkında sloganlarla protesto edilerek İsrail bayrağı yakıldı.

Filistin için destek mitinginde konuşan Belediye Başkanımız Muhittin Güney; Hepiniz bu programa katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu duyarlılığı hepimizi Türkiye çapında ve Kızılcahamam olarak gösterdik. Bu programı tertip eden çok değerli sivil toplum örgütlerimizin yöneticilerine saygılarımı sunuyorum. Biz sadece burada sembolik bir gösteriyle Filistinli kardeşlerimizi destekledik. Fiziki olarak onlara herhangi bir yardımda bulunmamız şu an itibarı ile söz konusu değil. Madem bunu yapamıyoruz ben diyorum ki maddi yardımda bulunalım. Şu mübarek Ramazan-ı Şerifte o kardeşlerimize paralar gönderelim, yardımlar yapalım. Hiç değilse bu şekilde bir katkımız olsun diyorum. Sizlere tekrar katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.  Bayramınız bugünden mübarek olsun. Hayırlı iftarlar diliyorum ve hepinize saygılar sunuyorum” dedi.


























































































































Son Güncelleme: 25.07.2014 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isme gerek yok 2014-07-26 02:58:58

ah keşke birde d.türkistanlı ve ıraklı türkmen kardeşlerimiz hatırlansaydı

banner89

banner83

banner26