banner94

KARACAÖRENDE KÖY GÜNÜ

Kızılcahamam Karacaören Köyünde hersene geleneksel olarak yapılan Köygünü bu yıl'da 30 Haziran 2013 Pazar günü Köy konağı önünde gerçekleştirildi.

KARACAÖRENDE KÖY GÜNÜ

Kızılcahamam Karacaören Köyünde hersene geleneksel olarak yapılan Köygünü bu yıl'da 30 Haziran 2013 Pazar günü Köy konağı önünde gerçekleştirildi.

01 Temmuz 2013 Pazartesi 09:37
2401 Okunma
KARACAÖRENDE KÖY GÜNÜ
Kızılcahamam Karacaören Köyünde hersene geleneksel olarak yapılan Köygünü bu yıl'da 30 Haziran 2013 Pazar günü Köy konağı önünde gerçekleştirildi.

30 Haziran 2013 Pazar günü saat 10:00'da köy konağı önünde yapılan programa köylülerin ilgisi yoğun oldu. Halk oyunları gösterilerinin yapıldığı, mehter takımının söylediği birbirinden güzel marşlar Karacaören'lilerin güzel bir hafta sonu geçirmesini sağladı. Ayrıca Kızılcahamamlı hemşehrimiz Cenk Güngör birbirinden  güzel şarkı ve türküleri Karacaören'liler için söyledi.

Kızılcahamam'ın Kalabalık köylerinden biri olan Karacaören Köylüleri Köylerine sahip çıkarak bu tür etkinliklerde hep bir arada olduklarını köy gününde sergiledi. Yoğun kalabalığı olduğu Köy gününe protokolün'de ilgisi büyük oldu.

Bizlerde www.soguksuhaber.com'olarak Karacaörenköyü Dernek yönetimini, Muhtarlığı ve tüm Karacaörenlileri tebrik ediyor birlik ve beraberliklerinin daim olmasını diliyoruz.








Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan 2013-07-01 17:14:44

Zengin köy festivalleride zengin para bol.

Avatar
Veysel BAYRAM 2013-07-03 13:04:03

NOT: 2002 yılında üstlendiğim görevimi ideallerim bittiği için 2007 yılında bırakmak istedim. Ama arkadaşlarımın 2007 den sonraki Mali İşleri Sayın Başaran YILMAZ yaparak, 2009 dan sonrada dernek başkanlığını Sayın Necati UYAR yaparak aynen devam edelim teklifini “bu bir geçiş süreci olabilir ve bu süreçte yetkileri yavaş, yavaş devrederek kenara çıkabilirim” düşüncesi ile kabul ederek (zorlu bir yönetim şekli olan üç başlı bir yönetim biçimi ile) Köyüme ve STK çalışmalarına olan saygım nedeni ile hala verilen görevleri yapmaya çalışmaktayım. Sayın Başaran YILMAZ MAYIS 2014 Genel Kurulunda RESMİ ve FİİLİ bütün yetkiyi üstlenme azmindedir ve 6 yıldır benim beklediğimde budur

Avatar
Veysel BAYRAM -3- 2013-07-03 13:06:13



Sonuç olarak Karacaören köy gününe siyaset bulaştırılması eleştirilecekse Karacaören köy gününe siyaset busene B.Şehir başkanının resminin asılması ile değil, 1980 li yıllarda B.Şehir başkanı ve misafirlerinin bizzat katılımı ile girmeye başlamış olup, geçmişte bunları yapanların bugün B.Şehir Başkanının resmini bahane ederek köy gününü protesto etmelerinin nekadar doğru/yanlış olduğunun takdirini Aziz ve Muhterem köylülerimin ve kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Saygılarımla

Avatar
Veysel BAYRAM -2- 2013-07-03 13:07:09

2013 yılında Dernek yönetim kurulu üyemiz Sayın Başaran YILMAZ dernek çalışmalarını ve köygünü organizasyonu üstlendi. Büyükşehir imkânlarını kullanarak bir organizasyon düzenledi. Bu organizasyon bazılarımız tarafından yanlış görülse de köy günümüze B.Şehirin katkısı (bana göre) en az 20.000.00 TL olmuştur. Köyümüze köy günümüze benzeri hizmetleri veya daha azını veya daha çoğunu getirmek isteyen bir kardeşlimiz varsa önümüzdeki köy gününde ve sonrası her köy gününde getirip köy meydanına koyabilir kurabilir ikram edebilir. REKLAMSA REKLAMINI YAPABİLİR.
BİZLER DEMOKRASİYİ, DEMOKRASİNİZ SEBEP VE SONUÇLARINI KABULLENMİŞ İNSANLARIZ. MAYIS 2014 ayında Genel Kurulumuz var. İsteyen YÖNETİME TALİP OLUR KENDİ çalışmalarını ve ORGANİZASYONU KENDİSİDE YAPABİLİR.

Avatar
Veysel BAYRAM -1- 2013-07-03 13:08:05


Siyaset!!! Özellikle köylerimiz için HİZMET ALMA ARACIDIR
.
Köy Dernek Hizmetleri ve Köy günleri; yozlaşmaya başlamış TÜRK İSLAM KÜLTÜRÜNÜ ve birlikteliğimizi kısmende olsa tekrar hayata geçirilmesine, kaplumbağa hızı ilede olsa köylerimizin bazı noksanlarının giderilmesine ve azda olsa sosyal faaliyetlere /yardımlara imkân sağlayan ve sen ben davasına kapılmadan sürekli yapılması gereken güzel etkinliklerden biridir.
Adı bizim köye çok yakın bir köyümüzün muhtarlığı ve dernekçileri her partiden belediyenin katkılarını yan yana koyarak köy günü organizasyonlarını sunarken köy halkıda sunulan hizmetlerin mutluluğunu yaşamaktadırlar.

Avatar
Veysel BAYRAM 2013-07-03 13:25:10


Karacaören Köy Gününü Şereflendiren her aileye, her ferde. Maddi manevi katkı sunan bütün kurum ve kuruluşlara ve kurumların görünmez kahramanlarına ve özellikle ve özellikle bu yılki organizasyonda çok büyük bir noksanlığı bir telefonla ve anında iki ekip arkadaşını da organize ederek dolduran değil köy günümüzü kurtaran AZİZ ve MUTEREM kardeşim Cenk GÜNGÖR beyefendiye teşekkür ederim.

Avatar
Veysel BAYRAM 2013-12-16 22:41:16

sahna şahane ama boştu. düşünüp çare aradım o an o saatte çare muhterem cenk Güngör'dü.
köyden yani köy gününün yapıldığı köy konağı bahçesinden telefonla aradım. Doğalgaz kanal kazım kontrolünde görevli olduğunu ama elinden geleni yapacağını söyledi. biz heyecanla beklerken telefondan yarım saat sonra yanında iki saz arkadaşı ile köy günü alanını şereflendirdi. akşama kadar günü kurtarması yanında saz arkadaşları ile birlikte bize dolu dulu bir köy günü yaşattı. Allah (c.c) razı olsun Allah (c.c) yâr ve yardımcısı olsun (amin)

banner89

banner83

banner26