banner94

İMAM HATİP ORTAOKULU TAŞINDI

Geçtiğimiz yıl 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle yeniden faaliyete geçen Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu, geçtiğimiz yıl eski

İMAM HATİP ORTAOKULU TAŞINDI

Geçtiğimiz yıl 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle yeniden faaliyete geçen Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu, geçtiğimiz yıl eski

31 Temmuz 2013 Çarşamba 11:16
1398 Okunma
İMAM HATİP ORTAOKULU TAŞINDI
Geçtiğimiz yıl 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle yeniden faaliyete geçen Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu, geçtiğimiz yıl eski Ticaret Meslek Lisesi binasında Rehberlik Araştırma Merkezi ile birlikte hizmet veriyordu. Mevcut okulun küçük olması, bu yıl İmam Hatip Ortaokulu’nda  birinci ve ikinci sınıfların eğitim görecek olmasından dolayı Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu; Ankara Valiliği’nin oluruyla bu eğitim öğretim sezonunda Kızılcahamam Lisesi’nin boş olan bir katında eğitim ve öğretimine devam edecek.

Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu  geçtiğimiz yıl eski Ticaret Meslek Lisesi binasında hizmete girmişti, fakat okulun şehre uzak olmasından dolayı öğrenciler okula gitmek için servis kiralamak zorunda kalmışlardı, öğle yemeği için şehre gidemekleri için yemeklerini okulda yemek zorunda kalıyorlardı. Servis ücreti ve yemek ücreti öğrenci velilerine belli bir maddi külfet oluşturuyordu.

Türkiye’de düz liselerin meslek liselerine veya Anadolu liselerine dönüşmesi nedeniyle 2013-2014 yılından itibaren Kızılcahamam Lisesi 1.sınıfa öğrenci kabul etmeyecek.

2013-2014 yılında 1. Sınıfa yeni öğrenci kabul etmeyen Kızılcahamam Lisesi’nde ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıflar eğitim ve öğretimlerine mezun olana kadar devam edecekler. Kızılcahamam Lisesi bütün öğrencilerini mezun edene kadar kendi binasında eğitim ve öğretime devam edecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öğrenci Velisi 2013-07-31 15:55:03

İmam Hatip Ortaokulu öğrenci velisi olarak yapılan bu değişikliğe çok sevindim.Okulumuza yapılan haksızlık geçte olsa böylece ortadan kaldırılmış oldu.Çocuklar geçen yıl okula servisle gidiyorlardı.Bu çocuklarımız için zor oluyordu.Öğle yemeklerinde sıkıntılar oluyordu.Tüm bu sıkıntılara göğüs geren, emek veren saygıdeğer idarecilerimizden Allah razı olsun. Bazı engellemelere rağmen, ilçemizin en güzel okulunu bizlere layık görüp, emeği geçenlerden Allah razı olsun.Tekrar hayırlı olsun.

Avatar
Osman DEMİREL 2013-07-31 19:04:42

İdarecileriyle ve öğretmenleriyle ilçemizin güzide eğitim kurumlarından olan İmam Hatip Ortaokulunun ilçe merkezine taşınmış olması sevindirici bir haber. Hele ki oğlumu yazdırmış olmamdan dolayı da ayrıca sevindim. Hayırlı olur, eskiden olduğu gibi kendine, memleketine, ülkesine hayırlı ve faydalı insanlar yetiştirmeye devam eder inşallah.

Avatar
öğrenci velisi 2013-08-01 00:19:00

tüm engellemelere rağmen imam hatip ortaokulunun merkeze taşınmasına çok sevindim yakışan olmuş

Avatar
ibrahim akın 2013-08-01 00:22:39

imam hatip ortaokulu için isabetli bir karar verilmiş nasıl olsa lise boşalacak.hayırlı ve uğurlu olsun

Avatar
liseli 2013-08-01 13:55:29

her yeri imam hatip yapılıyor anadolu ögretmen lisesi de olabilrdıi yeni gelecek öğrenciler kantinde rezilllik çekçekler
bu işlerde bi parti işi dönüyür mu dersiniz

banner89

banner83

banner26