banner94

“HANIMLAR KENDİNİZE ZAMAN AYIRIN”

Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen Kadın buluşmaları programı yapıldı.

“HANIMLAR KENDİNİZE ZAMAN AYIRIN”

Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen Kadın buluşmaları programı yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Aralık 2014 Çarşamba 23:19
1012 Okunma
“HANIMLAR KENDİNİZE ZAMAN AYIRIN”

Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen Kadın buluşmaları programı yapıldı.

Kızılcahamam Belediyesi Adem Özbekler Kültür Merkezin de yapılan Programa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeğin Eşi Nevin Gökçek, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Başkanı Muhittin Güney’in Eşi Ayşe Güney, İlçe Kaymakamı, Jandarma Komutanı ve İlçe Müftüsü’nün eşleri , Konuşmacı Servet Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, davetliler ve çok sayıda Kızılcahamamlı Bayanlar katıldı.  

Kadınlar Buluşması; Konuşmacı Servet Öztürk’ün Hoşgörü konulu Konuşmasıyla başlayarak, Tasavvuf Müziği  Korosu, semazen gösterisi eşliğinde izleyicilere manevi coşkuyu yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri üyelerinden oluşan Türk Sanat, Türk Halk ve Nostaljik Pop Grubu korolarının yer aldığı konser programıyla, Kızılcahamamlı hanımlar eğlenceli, keyifli, coşkulu bir gün yaşadı.  

Programda konuşan; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeğin Eşi Nevin Gökçek; “Çok keyifli ve güzel bir gündü, umuyorum sizlerde keyifli zaman geçirdiniz. Bu programı hazırlayan Ayşe hanıma sayın başkandan, sizlerden, hepinizden Allah razı olsun. Arada böyle programlar yapmak lazım özlem gidermek lazım sadece seçimlerde kapılarda gezen değil canımız istediği zaman her an o kapıyı açan o güzel yüzleri görmek lazım diyorum. Kızılcahamam’ı çok seviyorum köylerini çok seviyorum sizler çok özel ve güzel insanlarsınız, çok misafirperversiniz” diyerek sözlerine başladı.

“HANIMLAR KENDİNİZE ZAMAN AYIRIN”

Nevin Gökçek konuşmasına şöyle devam etti; Kızılcahamam’a bir hanımlar merkezi açmayı planlıyoruz. bunu neden yapacağız Kendinize zaman ayırmak için. Herkesin bazı sıkıntıları, problemleri var. Ama buralarda yaşam daha farklı. Kendinize zaman ayırıp buraya geldiğiniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Katılımcıların sayısının fazlalaşmasını istiyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu sosyal faaliyetlerin içerisinde bulunmak gerçekten çok yararlı oluyor. Herkes sağlığı için ruh sağlığı, beden sağlığı için merkezlerimizden faydalansın" dedi.

Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney yaptığı konuşmada ise; Programın gerçekleşmesinde büyük desteği olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeğe, değerli eşi Hanımefendi  Nevin Gökçek’e ve katılımcılara teşekkür ederim dedi.

Katılımcılara Kızılcahamam Belediyesi ikramda bulunarak Büyük Şehir Belediyesi tarafından hediyeler dağıtıldı. Programın sonunda çekilişi yapılarak talihli kişilere Nevin Gökçek tarafından hediyeler takdim edildi.  































































































Son Güncelleme: 25.12.2014 08:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26